Un băieţel a fost răpit şi dus în interiorul misteriosului Munte Shasta din California! Acolo el s-a întâlnit cu o mulţime de roboţi ciudaţi…

  •  
  •  
  •  
  •  

baietel 3 ani rapitÎn acest articol am să vă relatez povestirea extrem de stranie a unui băieţel de 3 ani care a fost răpit pentru câteva ore. O să spuneţi că totul e doar imaginaţia copilaşului, însă eu nu cred că la această vârstă (de 3 ani), cineva poate să-şi imagineze atâtea lucruri, dacă nu există oarecum şi-un sâmbure de adevăr. Povestea a fost difuzată la o emisiune radio cunoscută în America – „Coast 2 Coast”.

Băieţelul de 3 ani, pe nume John, a fost dat dispărut pe 1 octombrie 2010, în jurul orei 6:30, de-a lungul unui râu, în apropiere de Muntele Shasta (în California). Muntele Shasta pare un loc magic pe Pământ; sub acesta se spune că s-ar găsi o lume subpământeană unde trăieşte o civilizaţie avansată (vă invit să recitiţi un articol de-al meu pe această temă: Muntele Shasta din California, locul frecventat de locuitori ai vechii Atlantide, ce locuiesc acum în lumea subpământeană din Agartha?).

La scurt timp după anunţarea dispariţiei copilaşului, autorităţile au început o căutare a lui în zonă; băieţelul John a fost găsit 5 ore mai târziu, stând lângă nişte copaci, aparent ameţit şi confuz. Iar ceea ce a povestit, a fost cu adevărat ciudat!

Conform relatărilor copilaşului, el a fost luat într-o peșteră adâncă, în interiorul muntelui (Shasta) de către o femeie despre care el a crezut că era bunica lui. Odată ce au ajuns la destinație, băiatul a spus că a intrat într-o cameră întunecată plină de roboți umani, care stăteau aparent nemişcaţi, în diferite poziții.

Băiatul a observat că o lumină ciudată provenea din capul „bunicii” sale, remarcând că şi aceasta e un fel de robot. „Bunica” i-a mai spus băiatului că el provenea din spaţiul cosmic şi că a fost implantat în pântecele mamei sale. Băiatul a fost dus înapoi afară și a spus să aștepte acolo, până când a fost găsit de autorităţi.

Atunci când întreaga poveste bizară a ieşit la lumină, bunica a mărturisit că un an înainte de incident, ea se afla cu cortul în aceeaşi zonă, atunci când s-a trezit în mod inexplicabil, ieşită în afara cortului. Avea, de asemenea, şi o durere la baza gâtului; acolo ea a observat două puncte roşiatice. Bunica nu are nicio idee dacă întâmplarea ei are într-un fel de-a face cu întâmplarea băiatului, dar aceste două evenimente par cu adevărat bizare…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu