Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Muntele Shasta din California, locul frecventat de locuitori ai vechii Atlantide, ce locuiesc acum în lumea subpământeană din Agartha?

  •  
  •  
  •  
  •  

În 1883, având în faţă perspectiva completă a Muntelui Shasta, unul din cele mai înalte piscuri ale Californiei, Frederick S. Oliver a început să noteze comunicări oculte primite de la Phylos Tibetanul, un adept atlant care i-a dezvăluit că, în urmă cu numai 13.000 anii Arizona era acoperită de Mit, o mare interioară. Peisajul extraordinar şi defileul Marelui Canion din Colorado sunt rezultatul unui dans îngrozitor al scoarţei solide a Globului, care a secat apele din Golful California, lăsând în urmă fundul mării uscat (Deşertul Arizona).

Phylos pretinde că într-unui din pereţii de stâncă de la baza Muntelui Shasta se afla intrarea într-un templu uluitor, unde i-a întâlnit pe Maeştrii Frăţiei Lothiniene, cei care l-au învătat înţelepciunea religiei lor în timpul ultimei sale reîncarnări, în jurul anului 1885.

El afirmă că la poalele Muntelui Shasta locuieşte o comunitate stranie care se materializează uneori, pe neaşteptate, cu indivizi îmbrăcaţi în alb pur, cu sandale şi părul lung, ondulat, având o înfăţişare maiestuoasă. Din când în când, indivizi înalţi şi graţioşi, cu o înfăţişare ciudată şi fruntea înaltă, apar din păduri şi schimbă boabe de aur pentru diverse bunuri de consum, în oraşele din apropiere. Ei evită să li se facă fotografii, dispărând brusc. Se spune că aceşti străini practică ceremonii nocturne, producând lumini strălucitoare sus în aer şi iluminând clădiri din marmură şi onix.

Profesorul Edgard L. Larkin, director al Observatorului de pe muntele Lowe din sudul Californiei, a văzut trei domuri aurii înălţându-se deasupra vârfurilor copacilor de lângă Muntele Shasta. Noaptea, cupolele au fost înconjurate de lumini albe. Localnicii descriu vase stranii, ca de argint, care s-ar fi înălţat în aer şi ar fi plutit deasupra munţilor. Când automobilele se apropiau de zona respectivă, circuitele electrice li se blocau în mod misterios şi motorul se oprea – fenomen asociat astăzi OZN-urilor.

Pe o piatră aşezată vertical la marginea pădurii sunt gravate hieroglife, sub care e o inscripţie: „Ceremonia de adorare a lui Gautama”. Se crede că muntele „Gautama” înseamnă „Continentul America”. Totuşi, Gautama era numele sacru al lui Buddha.

Analele Imperiului Chinez din 499 d.Hr.. includ documentul „Frisong”, care descrie vizita preotului chinez budist Hoei-Shin în America Centrală şi de Sud în secolul V. Se spune că acesta ar fi întâlnit în Mexic un rege numit Ichi. Se crede că un călugăr chinez, Fa Hsien, a acostat în Mexic în 412 d.Hr. Vizita preoţilor budişti, în urmă cu multe secole, provoacă speculaţii privind posibilitatea ca acea sectă misterioasă să fie budistă, deşi ceremoniile lor par a-i asocia cu extratereştrii.

Unii spiritişti pretind că Muntele Shasta ar fi frecventat de oameni din rasa Titan-Atlan, supravieţuitori din Lemuria şi Atlantida ce locuiesc în lumea subpământeană din Agharta, de unde pornesc mai multe tuneluri spre civilizaţia noastră de la suprafaţă, unul din ele ieşind printre munţii din California.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu