Site de secrete, stiinta si metafizica

Calendarul dacic, mai precis decât cel mayaş (reper pentru NASA)

11 51

calendarul-mayaMaya rămâne în continuare o civilizaţie misterioasă, apărută din neant şi cu o origine încă nedesluşită, la fel ca în cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.O civilizaţie cu un calendar inexplicabil de asemănător cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate până la milioane de ani în trecut, deci având cunoştiinţe astronomice extraordinar de avansate. O dovadă în acest sens este şi calendarul, de o exactitate demnă de secolul XX. Anul mayaş avea 365,242129 zile, în condiţiile în care actualele calcule dimensionează anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, să reţinem un amănunt: calendarul Gregorian indică 365,2425 zile.

Civilizaţia maya este acreditată cu cel mai exact calendar din istorie până la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignoraţi din nou, cu o mare rea-credinţă! Calendarul dacic este, în realitate, mult mai exact decât cel mayaş şi incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adică o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!Asemănarea cu dacii o găsim şi în denumirea cărţii sfinte a mayasilor, numită Popol Vuh (tradusă în sec. al XVI-lea), din care aflăm informaţii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului până la viitorul care ne aşteaptă.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie