Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dacă Nibiru există, ar trebui deja să se afle în interiorul sistemului nostru solar

97

Nibiru75Suntem pe 17 aprilie 2010…să nu uităm că sunt mai puţin de 1.000 de zile până pe 21 decembrie 2012, data la care se presupune că planeta Nibiru va aduce sfârşitul lumii conform calendarului mayaş. Făcând câteva calcule privind planete cu mărimi asemănătoare, au rezultat următoarele cifre:

Mai întâi, să vedem care ar fi mărimea planetei Nibiru, care se pare că este de 4 ori mărimea Pământului, deci având o dimensiune asemănătoare cu cea a planetei Neptun. Neptun are o viteză de rotaţie în jurul Soarelui de 5,43 kms, ceea ce înseamnă că într-o zi va parcurge 469 kms.

Deci, avem aceste două cifre: 989 de zile până pe 21 decembrie 2012 şi viteza de 469 kms pe zi. Putem calcula foarte uşor distanţa până la Nibiru, cu formula: d = v x t (adica viteza înmulţită cu timpul). Rezultatul este 463,991,328 km, ceea ce înseamnă că Nibiru ar trebui să se găsească aproximativ la distanţa la care este situat Jupiter. Asta înseamnă, foarte aproape!

Dacă am socoti că ar avea o viteză de deplasare maximă (ca cea a planetei Mercur), Nibru s-ar afla la aproximativ 4,090,472,352 km, ceea ce înseamnă că planeta Nibiru ar trebui să se afle la aproximativ distanţa la care este situat Neptun.

Aşadar, astronomii pot detecta cu uşurinţă planetele Jupiter şi Neptun, dar nu pot detecta încă planeta Nibiru? Judecaţi şi singuri!

Orgoni Crystal