O femeie din Australia s-a trezit peste noapte că vorbea cu accent irlandez! Cum a fost posibil aşa ceva?


O femeie din Australia care a suferit o operație de amigdalită, s-a trezit că accentul ei s-a schimbat complet. An Gie Mcyen, ce avea un accent australian până de curând, a dezvoltat un accent irlandez, după ce a fost supusă unei proceduri medicale, iar acum nu mai poate să-şi recapete vocea originală.

„M-am trezit cu accent irlandez cu o zi înainte și am crezut că mă voi trezi din acest vis ciudat”, a spus ea. „Dar, accentul meu australian a dispărut şi nu a mai revenit”.

Potrivit medicilor, ea suferă de ceea ce este cunoscut sub numele de sindromul accentului străin – o afecțiune extrem de rară, care a fost documentată doar de aproximativ 100 de ori.

Mcyen, care nici măcar nu a fost niciodată în Irlanda, a constatat inițial că, deși se trezea uneori cu accentul ei inițial, trecea foarte repede în accentul irlandez în câteva minute. „M-am trezit în această dimineață, cu accentul meu australian și mi-am sunat unul dintre prieteni, confirmându-mi accentul”, a spus ea. „Dar, în timpul apelului telefonic, în decurs de 5-10 minute, ea a putut vedea deteriorarea accentului meu, transformându-se într-unul irlandez”.

Accentul ei original a dispărut de atunci cu totul…

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO