O Inteligenţă Artificială a creat imagini înfricoşătoare ale sfârşitului lumii


O Inteligență Artificială capabilă să creeze imagini cu orice, pur și simplu prin solicitarea acestuia, a încercat să-și imagineze „ultimul selfie făcut vreodată”. Este vorba de DALL-E, care este un sistem de Inteligenţă Artificială care poate crea imagini realistice şi artistice, dintr-o descriere într-un limbaj natural.

Poate că ați văzut exemple în acest sens pe YouTube, cu artiști care cer tot felul de lucruri ciudate, dar acum cineva a avut ideea strălucitoare de a cere sistemului să producă imagini cu „ultimul selfie făcut vreodată”, iar rezultatele sunt destul de terifiante, cel puțin. Interpretarea lui DALL-E pentru această solicitare este o serie de imagini care arată figuri asemănătoare unor zombi, cu fețe pătate de sânge și schelete cu glugă, care îşi fac selfie-uri în fața unor diferite fundaluri apocaliptice.

Imaginile, care au fost distribuite pe rețelele de socializare, sunt atât de înfiorătoare în unele cazuri încât le-au dat oamenilor coșmaruri – și toate sunt produse în întregime de o Inteligență Artificială. Să sperăm că DALL-E nu știe ceva ce noi nu știm despre viitor…

P.S. Prima dată despre sistemul de Inteligenţă Artificială DALL-E, care realizează imagini la comandă, am vorbit într-un articol din iulie 2022: Inteligenţa Artificială a creat imagini cu un monstru care, teoretic, nu există: Crungus! Ce secrete ni se ascund?  Acolo am vorbit despre acum această Inteligenţă Artificială a creat imagini cu un monstru ciudat, Crungus, care teoretic nici nu există.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO