O, Dumnezeule! În Kazahstan, în mijlocul zilei, o vijelie incredibilă întunecă totul în mai puţin de 1 minut…


În ultimii ani, am scris o mulțime de articole despre prezența unor nori spectaculoși de furtună (înaintea evenimentului, de obicei), care au avut loc atât în România, cât şi în alte regiuni ale lumii.

De exemplu, în 2016, un cititor îmi oferea un link către pagina sa de Facebook în care a filmat o adevărată revărsare de fulgere incredibile asupra oraşului Râmnicu Vâlcea. Era ceva neobişnuit, care pur şi simplu nu se mai oprea…

Tot în 2016, un alt cititor ne prezintă o fotografie cu „norii monstruoşi” ce au apărut la Ploieşti.

nori ciudati Ploiesti

Prin anul 2013, scriam acest articol – Pe cerul Marii Britanii au apărut nişte nori ciudaţi, asemenea unor baloane, de parcă extratereştrii se pregăteau să aterizeze –  în care vorbeam despre prezenţa unor ciudate formaţiuni de nori tip-balon pe cerul Marii Britanii.

nori ciudati in Anglia

Şi exemplele pot continua. Am văzut o mulţime de videoclipuri cu vijelii, uragane, nori ciudaţi etc., dar niciodată nu am văzut un videoclip asemănător, ca cel din acest articol, în care, în mod efectiv, totul se întunecă în mai puţin de 1 minut, odată cu apropierea unei vijelii. Aşa ceva pare desprins din filmele SF, dar s-a întâmplat în iulie 2017 în Kazahstan.

Oare ce se întâmplă cu vremea în ultimii ani? De ce asemenea fenomene extreme? Şi nu, nu cred în explicaţia oficială cu „încălzirea gobală”, ci mai degrabă cred în fenomene cosmice ascunse de ochii publicului, ca de exemplu apropierea unui obiect ceresc masiv de Terra.

De pe pagina de Facebook a lui Хеда Халикова:

https://www.facebook.com/100011415853300/videos/578314542559069/UzpfSTQzMTU4NTI5MDM3MjY4Mzo4ODM2MDQ1Njg1MDQwODQ/


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO