Un OZN gigantic se prăbuşeşte deasupra lacului Titicaca din Peru? Meteorit? Avion care împrăştie chemtrails? O hologramă a proiectului Blue Beam?


OZN TiticacaÎntr-un videoclip postat pe YouTube de userul „UFONewsUK” ni se prezintă un reportaj al unei televiziuni în limba spaniolă. Sigla televiziunii care apare pe ecran este „Latina”. Ce putem vedea în acest mic reportaj ce durează mai puţin de 1 minut? O reporteriţă ce vorbeşte în limba spaniolă ne prezintă o secvenţă filmată de un amator, în care se poate observa un obiect strălucitor ce cade uşor pe Pământ. Amatorul a filmat obiectul de pe o şosea (căci, se aude în fundal un zgomot specific unui trafic).

În reportaj se spune că acest obiect are forma unui meteorit, dar că doar un expert poate determina ce a fost mai exact.

Cel care a postat videoclipul spune că e vorba de un OZN gigant care se prăbuşeşte uşor deasupra lacului Titicaca din Peru. O fi meteorit? E greu de spus… Alţii sunt de părere că e vorba de un avion care împrăştie deja celebrele „chemtrails”. Sau că e vorba de o proiecţie holografică a proiectului Bluebeam. Voi ce spuneţi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock