Un accident aviatic bizar din România are legătură cu anomaliile magnetice din misterioşii munţi ai Buzăului?


Pe 15 aprilie 2019, în Munţii Buzăului s-a prăbuşit un avion, la bordul căruia se aflau doi oameni de afaceri români. Însă, dincolo de tragismul evenimentului, un lucru misterios i-a lăsat perplecşi pe anchetatori. Faptul că ei nu-şi dau seama de ce, deocamdată, componente ale avionului, dar şi bunuri ale victimelor, au fost împrăştiate pe o rază de câteva sute de metri, ca şi cum avionul s-ar fi dezintegrat în aer.

Bizar, dar coada avionului, dar şi aripile au fost descoperite la aproape 1 km distanţă faţă de carlinga în care se aflau cele două victime.

A nu se uita zona în care a avut loc accidentul: Munţii Buzăului. Aici există zone unde se manifestă anomalii magnetice, zone cu potenţial energetic care se manifestă în plan fizic şi spiritual, numite de către experţii în parapsihologie “perimetre energo-informaţionale”. În astfel de perimetre se petrec fenomene ciudate, corpul se dematerializează, călătorind în spaţii atemporale sau primeşte informaţii telepatice de la entităţi necunoscute. Sau, se poate intra brusc într-o altă dimensiune.

Să fie accidentul aviatic din 15 aprilie 2019 unul tragic şi întâmplător, sau are vreo legătură cu faptul că s-a trecut cu avionul peste aceşti munţi enigmatici ai Buzăului? Oare anomaliile magnetice au cauzat producerea accidentului?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO