Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Nori roşii-sângerii şi apocaliptici au fost văzuţi în Brazilia! Se apropie „Steaua Morţii”?


cer-rosu-braziliaAm văzut la viaţa mea multe lucruri misterioase şi interesante, care mi-au trezit atenţia, dar lucru ca cel din acest articol, mai rar.

Recent, am scris un articol despre un nor-curcubeu rar ce a fost observat în Brazilia (Un nou-curcubeu incredibil a fost filmat în Brazilia! De unde ştim că nu e vorba de un portal pentru extratereştri?). Spectaculos, dar căruia oamenii de ştiinţă i-au găsit o explicaţie. OK, o accept… Dar, explicaţie „naturală” pentru fenomenul norilor roşii intenşi (care a avut loc tot în Brazilia), zău că nu mai găsesc.

Să fiu bine înţeles. Am mai văzut şi fotografiat nori roşiatici la viaţa mea. Ei, de obicei, pot apărea după apusul Soarelui şi au, de regulă, o nuanţă de culoare mai apropiată de portocaliu-galben. Dar aceşti nori sunt de un roşu-sângeriu ireal, total neobişnuiţi! Priviţi-i în fotografiile de mai jos, extrase după un videoclip YouTube:

cer-rosu-brazilia-1

cer-rosu-brazilia-2

Dacă vom considera că acest fenomen nu e chiar unul natural, atunci ce opţiuni ne mai rămân? Desigur, ar putea fi un nou experiment al proiectului „Blue Beam”, un efect al chemtrails („dârele chimice” de pe cer) sau, o ipoteză şi mai fascinantă ar fi următoarea: odată ce o stea pitică brună (invizibilă ochiului uman) se apropie de Pământ – o fi celebra „Stea a Morţii” – undele sale de lumină sunt absorbite de H3 & H4. Heliu neutru va absorbi fotonii, ceea ce înseamnă că „Steaua Morţii”, la nivel nuclear, foloseşte hidrogenul pentru a produce H3 şi H4. Acesta se amestecă cu vântul solar, iar primul lucru pe care îl vom observa vor fi culorile ambientale (care vor fi mai roşiatice). Se apropie „Steaua Morţii” de noi?