Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un nor „apocaliptic” în Brazilia… Se fac experimente sinistre pentru a băga frica în oameni?


Locuitorii micului oraș Teixeira de Freitas, din sudul statului brazilian Bahia, au intrat în panică joi seara, pe 17 august 2017, atunci când un nor bizar și incredibil de periculos (la prima vedere) a apărut pe cer.

De îndată ce norul neobișnuit a apărut pe orizontul cerului, imediat locuitorii au început să intre în panică, întrucât unii s-au gândit că norul ar putea fi rezultat în urma căderii unui meteorit pe Terra sau poate că o tornadă este pe cale de a lovi micul oraș din America de Sud. Cu toate acestea, dezastrul nu a mai avut loc și mulți oameni au ajuns să creadă că nu este altceva decât o formare a norilor deosebit de bizară.

Potrivit unui localnic, Joao Paul Magalhaes, care a reușit să capteze nişte imagini extraordinare ale norului, majoritatea locuitorilor erau profund îngrijoraţi că formarea misterioasă pe cer se va transforma într-o tornadă devastatoare si au fost foarte ușuraţi atunci când au văzut că norul se dispersează, după o scurtă perioadă de timp (circa patru minute).

Formarea norului bizar nu a fost încă explicată în mod adecvat de către meteorologi, care consideră că a fi ceva legat de o anomalie. Acest vid în informațiile referitoare la apariţia acestui nor a dus la unele explicații proprii. Au existat martori care au crezut, văzând norul, că acesta indică cea de-a doua venire a lui Iisus Hristos.

Cu toate acestea, au fost propuse explicații mult mai sinistre. Un utilizator de pe Internet a comentat videoclipul, spunând că acesta ar putea fi un exemplu de o operațiune secretă care foloseşte holograme pentru a inspira frica în întreaga lume.

 


Lasă un comentariu