Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pe o plajă din Noua Zeelandă a ajuns ceea ce pare a fi… o capsulă extraterestră a timpului!


obiect-bizar-nzÎn Noua Zeelandă a apărut recent un obiect mare și misterios, care poate fi descris doar ca un fel de capsulă extraterestră a timpului. Obiectul enigmatic pare să fi venit din ocean și a ajuns pe plaja Muriwai, lăsându-i pe localnici fără cuvinte cu privire la originea şi scopul acestui obiect; oricum, mulţi cred că obiectul poate conține tehnologie extraterestră sau relicve extraterestre lăsate pentru a fi utilizare de urgență.

Obiectul a fost numit „Monstrul Muriwai”, unii sugerând că chiar ar putea fi o farsă pusă la cale de cineva sau sau doar o artă mai neobişnuită a unui artist plastic. Totuşi, n-ar fi exclusă originea sa extraterestră, având în vedere forma și mărimea obiectului.

Locuitorii din zonă au fost postat fotografiile on-line pe Facebook și pe alte reţele de socializare, dar totuşi nimeni nu pare a şti ce-ar putea fi cu adevărat. Singurul lucru care s-ar putea face ar fi acela ca militarii să ridice aceste obiect bizar şi să-l analizeze, sau acesta să fie analizat de oamenii de ştiinţă. Asta dacă nu obiectul va fi „atras” înapoi de apele oceanului…

Oamenii încă pot vedea obiectul şi postează fotografii cu el, căutând să observe lângă ei zeii extratereştri…

obiect-bizar