Concluzie şocantă a unui biolog englez: există oameni care au calităţi psihometrice, adică pot citi obiectele fără să le vadă!


psihometrie baniPsihometria este capacitatea paranormală de a putea citi obiectele. Ea, de fapt, reprezintă captarea intuitivă, telepatică a anumitor informații care sunt asociate și determinate de prezența unor obiecte în care au fost înmagazinate energii subtile modulate. Atingând un obiect sau o persoană, ori aflându-ne într-un anumit loc, primim diverse informaţii, altfel decât prin intermediul simţului tactil.

Oricum, teoriile clare despre adevărata natură a psihometriei sunt rare. Ele tind să susţină că obiectelor ar putea să le fie „engramate” (imprimate) evenimente, imitînd engramele, care se formează în creierul nostru prin experienţă sau informaţii. Câţi oameni (în afară de puţinii care în mod conştient pot să extragă din obiecte asemenea engrame) au atitudinea latentă pentru aceasta? Unii presupun că o avem cu toţii.

Dr Lyall Watson, un biolog englez, a făcut un experiment interesant. Unor persoane cu abilităţi psihometrice le-a fost dat un plic închis cu o bancnotă. Când era vorba de o bancnotă folosită, aflată în circulaţie, niciunul dintre cei testaţi nu a avut dificultăţi în a simţi prezenţa banilor. Bancnotele proaspăt tipărite nu le-au recunoscut. Niciuna dintre persoanele supuse experimentului acesta nu a putut să deosebească o bucată de hârtie aflată în plic de o bancnotă nou-nouţă, ceea ce înseamnă că teoria engramelor ar putea fi una adevărată.

Interesantă concluzie, nu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO