Craniul ciudat „Starchild 2”, descoperit în Peru, a fost refăcut computerizat de o artistă. Rezultatul este uluitor: apare chipul unui extraterestru!


starchild 1În mai 2012, scriam acest articol (Bizarul craniu Starchild din Mexic, dovada că acum 900 de ani pe Pământ a trăit un extraterestru) despre un craniu ciudat, denumit „Starchild” (în traducere „copilul stelelor”) şi care a fost descoperit în Mexic.

Rezumatul acestui articol este următorul: în anii ’30 ai secolului XX, într-un tunel de mină de cupru abandonată din Mexic, a fost descoperit un craniu osos veritabil, vechi de 900 de ani. El a atras atenţia, întrucât era foarte diferit, datorită formelor neobişnuite ale oaselor care compun acest craniu, nesemănând cu niciunul dintre craniile analizate anterior de oamenii de ştiinţă. Cercetătorul în paranormal, Lloyd Pie, pretinde că acest craniu ar aparţine unui copil hibrid, între un tată extraterestru şi o mamă pământeancă. Deşi craniul aparţinea unui copil în vârstă de 4-5 ani, volumul din interiorul craniului Starchild este de 1.600 de centimetri cubi, fiind cu 200 cm³ mai mare decât creierul unui adult, şi cu 400 cm³ mai mare decât volumul din interiorul craniului unui adult. Orbitele sunt ovale şi superficiale, iar canalul nervului optic este situat mai aproape de partea de jos a orbitei decât cea din spate.

Un craniu asemănător a fost descoperit în Peru; el n-a fost fotografiat niciodată până în prezent, iar persoana pe care îl deţine doreşte să rămână anonimă. Ei bine, acest craniu nu seamănă deloc cu craniul unui om obişnuit (aşa cum puteţi observa şi singuri, în imaginile de mai jos). Priviţi cât de alungite sunt cavităţile în care au fost situaţi globii oculari! De aceea, acest craniu poate fi denumit drept „craniul Starchild 2”.

craniu extraterestru Peru 1

craniu extraterestru Peru 2

Marcia K. Moore este o artistă care îşi foloseşte impresionant talentul ei de a se desena, pe care îl prelucrează cu ajutorul calculatorului (vezi site-ul ei http://www.marciakmoore.com/). Pornind de la acest craniu bizar din Peru, „Starchild 2”, artista şi-a imaginat cum ar fi trebuit să arate acea fiinţă. Rezultatul îl puteţi vedea mai jos:

starchild 2

Se observă ochii alungiţi şi oblici, gura mică, nasul prelung, precum şi obrajii dezvoltaţi. Ca un adevărat extraterestru! Ce altă dovadă mai doriţi?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock