Bizarul craniu Starchild din Mexic, dovada că acum 900 de ani pe Pământ a trăit un extraterestru

  •  
  •  
  •  
  •  

În anii ’30 ai secolului XX, un craniu osos veritabil, vechi de 900 de ani, a fost descoperit într-un tunel de mină abandonată în apropierea unei mine de cupru din Mexic. El a atras atenţia, întrucât era foarte diferit, datorite formei neobişnuite a oaselor care compun acest craniu. El a primit numele de “craniul Starchild”, adică “craniul copilului stelelor”. El nu seamănă cu niciunul dintre craniile analizate anterior de oamenii de ştiinţă. Toată problema care se pune e următoarea: este acest craniu de origine terestră sau extraterestră?

Conform testelor de ADN efectuate în anul 1999, craniul ar aparţine unui copil al căror părinţi ar fi făcut parte doar din rasa umană. Nu de aceeaşi părere este şi cercetătorul în paranormal, Lloyd Pie, care pretinde că acest craniu ar aparţine unui copil hibrid, între un tată extraterestru şi mamă pământeancă. Potrivit lui Pye, un medic dentist a examinat maxilarul din dreapta sus a craniului, şi a stabilit că acesta a aparţinut unui copil în vârstă de 4-5 ani. Cu toate acestea, volumul din interiorul craniului Starchild este de 1.600 de centimetri cubi, fiind cu 200 cm³ mai mare decât creierul unui adult, şi cu 400 cm³ mai mare decât volumul din interiorul craniului unui adult. Orbitele sunt ovale şi superficiale, iar canalul nervului optic este situat mai aproape de partea de jos a orbitei decât cea din spate.

Potrivit site-ului http://www.starchildproject.com/, un raport de analiză ştiinţifică din anul 2011 a concluzionat faptul că acest craniu conţine o serie de caracteristici unice si nu pot fi explicate de deformări cunoscute, mutaţii genetice sau boli. Dacă o fiinţă umană s-ar fi născut astăzi, cu anomalii fizice ale craniului Starchild, nu ar fi putut supravieţui.

În urmă cu 900 de ani, o fiinţă ce semăna cu noi, dar posibil să nu fi fost om, a trăit, a murit şi a fost îngropată pe planeta noastră…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu