Istoria galactică a omului: noi nu suntem singura specie umanoidă! Poate suntem urmaşii Lyrianilor sau a populaţiei umanoide de pe steaua Vega!


specii extraterestreOmul nu este singura specie inteligentă din această galaxie și nici singura civilizație umanoidă. Chiar în vecinătatea noastră imediat galactică există mai multe rase umanoide. Cele mai multe dintre aceste rase au vizitat Pământul; unii dintre ei încă o fac și chiar au baze pe Pământ. Unele rase umanoide extraterestre au jucat de asemenea un rol important în istoria Pământului și a omenirii. Ca fapt divers, oamenii nici măcar nu provin de aici, de pe planeta Pământ. Noi suntem descendenții altor rase umanoide, cum ar fi cele care au vizitat Pământul cu mult timp în urmă. Prin urmare, dacă vrem să înțelegem istoria și natura noastră ca specie, trebuie să ne întoarcem în timp, cu milioane de ani în urmă.

Cele mai importante civilizaţii umanoide pot fi găsite în sistemele de stele de Lyra, Vega, Sirius, Orion, Pleiade și Andromeda. Lyra este leagănul raselor umanoide, în urmă cu milioane de ani. Cele mai multe rase sunt descendente ale grupul Lyran / Vegan. Dacă vrem să simplificăm lucrurile, am putea spune că răspândirea omenirii prin această parte a galaxiei, peste milioane de ani, s-a întâmplat în 7 valuri consecutive de colonizare.

1. Povestea începe în Lyra, unde aproximativ acum 22 milioane de ani, primele civilizaţii umanoide au început aventurile lor de explorare spațială. Prima lume colonizată a fost Vega, care era deja locuită de o specie umanoidă și de specii de pe Apex (o planetă din Lyra). Mai târziu, exploratorii Lyrani s-au mutat, de asemenea, către Sirius și Orion, în timp ce alții au venit pe Pământ, iar de pe Pământ s-au mutat către Pleiade.

2. Populația umanoidă originală de pe Vega a început curând propriile explorări spațiale și a creat baze în Altair, Centaur, Sirius și Orion. Unii dintre ei chiar au venit pe Pământ. În timp ce explorau Nebuloasa Inelului, ei au dat peste rase reptiliene, care au pretins teritoriul pentru ei înșiși. Războaiele galactice au apărut, ele durând milioane de ani. În unele părți ale galaxiei noastre, războaiele mai continuă şi astăzi.

3. Un război nuclear de pe planeta Apex (Lyra) a distrus o mare parte din suprafața sa, forțând locuitorii ei să trăiască în subteran mii de ani. Radiația le-a distrus, de asemenea, capacitățile lor de reproducere, forțându-le să utilizeze clonarea ca modalitate de a supraviețui ca şi specie. Apexienii au devenit mai târziu extratereştrii cenuşii din sistemul Zeta Reticuli.

4. Coloniştii s-au mutat apoi în Arcturus, unde au avansat foarte repede. Cei mai mulţi dintre arcturienii zilelor noastre sunt fiinţe non-fizice, multi-dimensionale.

5. În lumile din jurul lui Sirius, coloniştii umanoizi au găsit mai multe specii extraterestre, care nu le plăcea deloc. Prin urmare, unii coloniști au ales să se mute către Orion. Mai târziu, o mulțime de sirieni au emigrat, de asemenea, pe Pământ.

6. Principalul câmp de luptă pentru războaiele galactice a fost cel din Orion. Din acest motiv, mulți descendenți ai coloniștilor umanoizi din Orion, au fugit și, de asemenea, au emigrat pe Pământ.

7. Unii dintre primii colonizatori Lyrani au trebuit să vină pe Pământ. Când urmașii lor, temându-se de războaiele galactice, au venit prea aproape de Pământ, cele mai mulţi dintre ei s-au mutat către Pleiade. După un timp, unii dintre urmașii lor au decis să se reîntâlnească cu rudele lor de pe Pământ, venind înapoi pe planeta noastră.

Sursa: manuel.sekmeth.com.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „Istoria galactică a omului: noi nu suntem singura specie umanoidă! Poate suntem urmaşii Lyrianilor sau a populaţiei umanoide de pe steaua Vega!”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO