Groază lângă un conac din Scoţia! O femeie-fantomă a fost văzută târâindu-se pe un drum, cerând ajutorul, după care a dispărut în altă dimensiune sau timp!


femeie fantoma care se taraieMembrii unui grup scoţian de investigaţii paranormale au dat peste o fantomă extrem de bizară, în timpul unor cercetări, scrie site-ul Edinburgh News. Grupul, intitulat „Lanarkshire Paranormal” s-au dus viziteze Cockenzie House, de lângă Edinburgh, un conac din secolul al 17-lea, cu o lungă istorie de evenimente paranormale.

Dar, cel mai notabil incident al nopții nu s-a întâmplat în interiorul clădirii respective, ci pe drumul din fața clădirii, atunci când şeful grupului, Murdoch SteffRichards, s-a dus pentru a ajuta o femeie aparent rănită, care se târâia afară. El s-a dus să ajute această femeie, care era foarte palidă şi rece, şi, deşi ea se târâia pe jos, în ploaie, rochia ei părea uscată și nu avea urme de noroi pe ea.

Femeia părea că nu are nicio greutate şi s-a ridicat foarte uşor în picioare. După ce a mers puţin, profitând de întoarcerea capului bărbatului, femeia misterioasă pur şi simplu a dispărut!  Incidentul a avut loc la mai multe ore de anchetă a grupului în interiorul „casei bântuite”.

Ea se târâia pe jos, părând că mâinile sale şi spatele său au fost rupte, dar acest lucru nu s-a mai văzut atunci când femeia s-a ridicat. Şi apoi, nu ştiu unde, ea a dispărut”, a declarat MurdochRichards.

Anterior, mai multe persoane au raportat prezenţa unei entităţi fantomatice, care şi-ar fi rupt picioarele, după ce a căzut de la ultimul etaj al proprietății. E posibilă să fie aceasta „femeia care se târâia”?

N-ar fi exclus ca în trecutul conacului să fi avut un eveniment tragic, iar acesta poate fi vizualizat de mai multe persoane şi în zilele noastre, datorită unei „distorsiuni a timpului”.

P.S. Poza de la începutul articolului nu reprezintă acea femeie despre care am vorbit.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO