Ce alt mister ne mai dezvăluie mumia cu 3 degete din Peru?


O informaţie şocantă apărută în 2017 pe Internet a produs atunci stupoare în întreaga lume. Principala sursă rusă a știrilor a fost site-ul mir24.tv din Rusia, care ne vorbeşte despre o mumie găsită în Peru (în zona Nazca), cu cap lunguieţ şi cu doar 3 degete la mâini şi la picioare. Cel care s-a ocupat de această ştire este profesorul universitar rus al Konstantin Korotkov al Universităţii Naţionale de Cercetare. Dr. Korotkov este directorul adjunct al Institutului Federal de Cercetare al Culturii Fizice din St. Petersburg și profesor de informatică și biofizică la Universitatea Federală de Tehnologii Informaționale, Mecanică și Optică din St. Petersburg. Profesorul este mai bine cunoscut pentru munca sa în electrofotonică, prin folosirea unei tehnici de vizualizare a descărcărilor de gaz pentru a fotografia câmpurile energetice umane, în special sufletul.

Despre această mumie peruviană cu 3 degete am scris un articol în iunie 2017 – EXCLUSIV! O mumie necunoscută cu 3 degete a fost descoperită lângă misterioasele linii Nazca din Peru – în care spuneam că trupul mumiei a fost datat cu ajutorul carbonului radioactiv ca având circa 1.700-1.800 de ani vechime. O tomografie computerizată, realizată pe 19 mai 2017, relevă faptul că această mumie posedă o fiziologie complexă a oaselor. Aşa cum spuneam, mumia are doar trei degete la mâini şi la picioare, lucru neîntâlnit la nicio specie umană cunoscută.

Se pare că guvernul peruvian nu a dorit să permită accesul cercetătorilor la această mumie, întrucât ea ar fi trebuit tratată cu respect, din punct de vedere spiritual și arheologic. Cu toate acestea, dr. Korotkov susține că a reușit să se întoarcă în Rusia cu mostre de țesuturi de la mumia Maria (aşa cum a fost ea denumită). Într-un articol din septembrie 2017 –

Totuşi, analizele ADN şi radiografiile cu raze X luate în Peru par să indice că tot conglomeratul de țesuturi al mumiei este unul umanoid, dar a fost asamblat din mai multe surse. O concluzie definitivă este că pulberea albă care acoperă mumia este clorura de cadmiu (CdCl2), o substanță chimică utilizată în fotocopiere, vopsire, galvanizare și în conservarea mumiilor.

Ce urmează a se mai face? „Chiar acum facem o analiză detaliată pentru a vedea dacă forma poziției tuturor cromozomilor, din toți aminoacizii, coincide cu forma umană”, mai spune profesorul rus. Dr. Konstantin Korotkov doreşte să aducă întreaga mumie Maria în St. Petersburg, însă probabil că se va izbi de refuzul guvernului peruvian. Se va întâmpla asta vreodată?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock