Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Se întâmplă ceva foarte ciudat cu apele Oceanului Pacific! Acesta „moare” ca urmare a deşeurilor de la Fukushima? Sau e vorba de ceva mai misterios?

  •  
  •  
  •  
  •  

oceanul pacific moareOamenii de ştiinţă, dar şi cei care străbat Oceanul Pacific au remarcat în ultima vreme o serie de comportamente ciudate ale creaturilor marine din Oceanul Pacific. Întrebarea care se pune este de ce? Există oare vreo legătură cu deşeurile radioactive care s-au scurs în ocean din cauza pierderilor radioactive de la centrala atomică de la Fukushima (Japonia), eveniment care s-a întâmplat în anul 2011? Totul e posibil.

Să vedem ce ştiri întâlnim în presa internaţională:

6 noiembrie 2013, CBC News: „Ce se întâmplă în apele oceanului din British Columbia?

„Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi. Ceva foarte straniu se întâmplă în oceanul şi în apele din jurul lui British Columbia (provincie canadiană, situată în vestul ţării, la marginea Oceanului Pacific). Creaturile marine se comportă foarte straniu. Iar speciile care se vedeau rar acum apar tot mai des. Există o activitate marină extraordinară, din California şi până în Alaska. Unii spun că ar fi cea legat de dezastrul ecologic de la Fukushima, dar nu se ştie nimic sigur până acum.”

27 noiembrie 2013, CBC News: „O balenă cu cocoaşă îi umeşte pe turişti”

Articolul spune că un grup de turişti aflat pe o navă în apropiere de Insula D’Arcy (aflată în Canada, într-un golf al Oceanului Pacific), a observat o balenă cu cocoaşă, o specie extrem de rară. Căpitanul vasului a declarat că navighează pe aceste ape din 1988, dar n-a întâlnit niciodată până în prezent o asemenea specie.

27 noiembrie 2013, LA Weekly: „Puii de rechin invadează plajele din Los Angeles”

Articolul ne precizează o adevărată invazie de rechini în apropierea ţărmurilor Los Angeles-ului, aflat şi el pe ţărmul Oceanului Pacific. Dacă în anii anteriori se semnalau 2 rechini pe an, acum sunt observaţi în medie de 2 rechini pe zi!

Oare ce se întâmplă? Oceanul Pacific „moare” ca urmare a otrăvurilor deversate de centrala atomică de la Fukushima (situat în partea vestică), iar speciile marine fug şi migrează spre ţărmurile estice ale oceanului? Sau are vreo legătură cu taifunul ucigaş Hayian care a avut loc în Filipine la începutul lunii noiembrie 2013? Pe măsură ce aflu noi informaţii, am să mai scriu pe site în legătură cu acest subiect.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu