OZN-urile ar putea proveni din Atlantida

2.637 vizualizari

ozn141O versiune uimitoare despre originea OZN-urilor a fost emisă de ufologul american Oscar Bigris. Acesta crede că farfuriile zburătoare sunt trimise de pe continentul Atlantida, continent dispărut în adâncurile oceanului.

Se pare că locuitorii de pe Atlantida ştiau ce soartă îi aşteaptă: scufundarea imediată în apele oceanului. Ei s-au dovedit a fi neputincioşi în fata catastrofei care îi aştepta, spune Bigris. Probabil că atlanţii credeau că toată planeta noastră va fi atinsă de catastrofă, pentru că altfel ar fi putut încerca să se mute pe alte continente şi să pună acolo baza unei colonii. De aceea, s-au îndreptat către cosmosul îndepărtat. Unii dintre ei, probabil, au găsit acolo condiţii prielnice pentru trăi, alţii au avut mai puţin noroc şi au început să se întoarcă pe Pământ în diferite perioade istorice.

După părerea cercetătorului, prin aceasta se explică şi asemănarea arhitecturala dintre unele construcţii aflate la mii de kilometri distanţă, în diferite zone ale planetei noastre, cum ar fi Egiptul, China şi America de Sud. Prin aceasta se poate de asemenea explica pauza de 3.000 de ani dintre construirea piramidelor din Egipt şi cele din America de Sud. Călătorii de pe Atlantida s-au stabilit în aceste locuri în perioade istorice diferite, însă au construit acelaşi lucru ca şi în patria lor scufundată. Se pare că OZN-urile atlanţilor zboară şi astăzi deasupra lumii noastre, iar colonizarea acesteia de către ei continuă.

Bigris considera că acum, când locuitorii Atlantidei călătoresc în timp, ei încearcă de fapt să îşi dubleze civilizaţia. De aceea, foarte mulţi cercetători speră că pe Pământ, datorită eforturilor acestui popor foarte bine dezvoltat, va veni vremea unui progres la fel ca acela care a existat pe Atlantida.