Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Într-un orăşel din deşert plouă cu comete, iar televizoarele nu funcţionează

67

desertÎn orăşelul mexican Sebalios televizoarele nu funcţionează, iar aparatele de radio, deşi sunt date la maximum, de-abia se aud. Iar dacă te îndepărtezi de oraş, la vreo 50 de kilometri, în pustiu, aparatul moare de-a binelea. Acest loc se găseşte la graniţa a trei state mexicane – Durango, Chiuaua şi Koauila – şi este unic în lume prin acest fapt. Datorită caracterului său enigmatic, această zonă a liniştii poate fi comparată cu Triunghiul Bermudelor, cu piramidele egiptene şi mănăstirile budiste din Himalaya.

În această zonă plouă cu meteoriţi. Specialiştii Institutului de cercetări ştiinţifice al statului Koauila au numărat la un moment dat şi numai în trei ore au căzut 38 de meteoriţi. Ceva neobişnuit au descoperit şi cercetătorii ecologişti: cea mai mare broască ţestoasă din lume cu nişte ochi neobişnuit de galbeni. Se presupune că astfel animalul s-a adaptat la razele soarelui care aici sunt cu 35 la sută mai puternice decât oriunde altundeva în lume.

În anul 1969 în zona liniştii a căzut un meteorit uriaş care a uimit toată lumea ştiinţifică. După ce acest a fost analizat, s-a ajuns la concluzia că oaspetele cosmic a ajuns aici dintr-o altă galaxie, mult mai în vârstă decât a noastră.

Orgoni Crystal