Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Reîncarnarea, călătoria sufletelor. Dovezile care arată că Dumnezeu ne dă nu doar o viaţă, ci mai multe vieţi

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUnii cred că oamenii se nasc cu o moștenire din viața lor anterioară, sub formă de semne (inclusiv semne de naștere), cicatrici speciale, amintiri despre evenimente istorice necunoscute, anumite experiențe sau capacitatea de a vorbi în limbi străine cu care nu au mai avut contact înainte.

De asemenea, unii oameni au parte de abilități extraordinare fără să ştie de ce. Amintirile tuturor vieților noastre din trecut sunt stocate permanent în mintea noastră subconștientă?

„Memoria vieții noastre trecute este, de asemenea, înglobată în personalitatea noastră, în caracteristicile noastre fizice și emoționale, în talentele noastre sau în aptitudinile speciale…” scrie Jaime Licauco în cartea sa „Suflete pereche, karma & reîncarnarea”. Licauco adaugă că „Mozart s-a arătat a fi un geniu extraordinar, compunând capodopere la vârsta de 4 ani, deși nicio istorie a talentului muzical nu putea fi găsită în familia sa, chiar și atunci când s-a căutat lucrul acesta în mai multe generații anterioare”.

Tot mai mulți oameni din întreaga lume, indeferent de cultura și tradițiile lor, cred profund că anumite detalii din vieţile anterioare oferă dovada reîncarnării – „călătoria sufletelor”, care este unul dintre cele mai mari fenomene ale omenirii, neexplicat încă și lipsit de sprijin științific.

Unii explică sentimentele de „deja vu” (cu care toţi ne-am confruntat măcar o dată în viaţă) ca amintiri din încarnările anterioare.

Charles Dickens (1812-1870), cel mai mare romancier englez din epoca victoriană, se gândea și el la fenomenul reîncarnării. În celebrul său roman „David Copperfield”, Dickens scria: „Toţi avem parte de experiența unui simţământ, care vine peste noi ocazional, că ceea ce spunem și facem a mai fost spus şi făcut înainte, într-o perioadă îndepărtată, având parte de aceleași fețe, obiecte și circumstanțe, cunoscând perfect ceea ce vom spune, ca și cum ne-am aminti deodată…”

Conform unei teorii care susține existența reîncarnării, Dumnezeu dă oamenilor nu numai o viață, ci mai multe, iar sufletul trebuie testat pe parcursul acestor vieți.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu