Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A fost descoperită o “distorsiune spaţio-temporală” lângă Las Vegas? Poate fi de origine naturală sau artificială…

798

blankCe-ați face dacă ați descoperi ceva incredibil, ce depășește limita de înțelegere? Cel mai probabil ați vorbi prietenilor despre asta. Dar dacă nimeni nu vă crede, pentru că descoperirea pare a fi SF?

Potrivit lui Joshua Warren, un bine cunoscut investigator al paranormalului, există o “distorsiune spaţio-temporală” în apropiere de oraşul american Las Vegas, între Şoseaua I-15 şi Şoseaua 93; în acea zonă, se pare că timpul încetinește cu circa 20 de microsecunde. Aşadar, distorsiunea spaţio-temporală pare a fi responsabilă pentru această discrepanță.

În literatura SF întâlnim frecvent distorsiunile de tip spațiu-timp. Ele sunt folosite pentru călătorii rapide în jurul galaxiei sau pentru călătorii în timp. Dar care este situația în lumea reală?

Acum câțiva ani, sonda spaţială NASA Gravity B a confirmat două predicții cheie ale teoriei generale a relativităţii a lui Einstein, conform căreia gravitaţia determină ca masele să “îndoaie” constanta spațiu-timp din jurul lor. Sonda a oferit dovezi care arată că trăim într-un continuum spațiu-timp.

“Imaginați-vă Pământul ca și cum ar fi fost scufundat în miere de albine. Pe măsură ce planeta se rotește, mierea din jurul ei se va învârti; la fel este situaţia și cu spațiul și timpul. Sonda Gravity B a confirmat două din predicțiile cele mai profunde ale Universului lui Einstein, având implicații importante asupra cercetării astrofizice”, a declarat fizicianul de la Universitatea Stanford, Francis Everitt, cercetător principal.

Potrivit revistei “Newsweek”, Joshua Warren, care a măsurat modul în care se mişcă timpul în statul Nevada din SUA, crede că motivul pentru care timpul încetinește este dat de o tehnologie necunoscută “care a perturbat legile fizicii”. “Cred că ar putea exista o distorsiune spațiu-timp la marginea orașului Las Vegas, dar există atât de multă tehnologie în jurul acestei locaţii, încât e greu să-ţi dai seama ceea ce se întâmplă în mod natural pe dealurile și munții din jur”, a spus Warren.

Cercetătorul în paranormal crede că este posibil să existe o poartă către o altă lume paralelă acolo. “Există ceva natural care ne oferă o fereastră, o poartă către o altă lume sau către un alt nivel al realității? Sau este acest produs secundar al unei tehnologii ciudate, fie că este vorba de ceva secret, făcut de oameni sau de mâna extratereştrilor?”, se întreabă el.

Cu câțiva ani în urmă, mulți ar fi respins spusele lui Warren ca fiind o prostie, dar acum oamenii de știință nu mai resping ceea ce părea doar de domeniul SF. Dacă există cu adevărat o distorsiune spațio-temporală lângă Las Vegas, așa cum spune Warren, nu putem decât să sperăm că oamenii de știință vor putea să-i confirme existența.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): newsweek.com

Orgoni Crystal