Un bărbat a dispărut din lumea aceasta pentru 3 zile şi a ajuns într-o lume paralelă extrem de asemănătoare cu a noastră? Un caz halucinant…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Unul dintre cele mai misterioase cazuri de dispariţie din lume este cel al lui Peter Williamson. El, soţia sa şi cei 3 copii ai lor invitaseră la ei acasă nişte prieteni pentru un grătar. Ziua a fost foarte călduroasă, dar, mai spre seară, s-au adunat norii de furtună şi a început să plouă torenţial.

Peter, în mijlocul furtunii, s-a dus pe pajişte pentru a-l căuta pe câinele casei, când un fulger extrem de puternic lovi în apropiere. Peter a fost luminat de fulger şi, sub ochii tuturor, a dispărut total! Unde!? L-au căutat toată seara, dar omul parcă dispăruse în pământ! Nici măcar cu ajutorul poliţiei nu s-a reuşit să se afle mai multe lucruri.

Foarte ciudat e faptul că în dimineaţa celei de-a treia zile de la dispariţie, grădinarul familiei Williamson l-a găsit pe stăpânul său zăcând, aproape inconştient, într-un tufiş de la capătul grădinii. Ce era mai ciudat era faptul că Peter purta o îmbrăcăminte diferită de aceea în care a dispărut.

Peter a fost dus la spital; acolo, medicii au stabilit că bărbatul avea o stare de şoc şi suferea de amnezie; nu-şi amintea absolut nimic din ceea ce i s-a întâmplat.

După aceea, Peter a început să aibă vise bizare, ce păreau din ce în ce mai reale. Astfel, el a visat că se afla în apropierea casei, era foarte slăbit şi abia putea merge. Cineva care era medic l-a observat şi l-a dus la spital pe Peter. În vis i se spunea „dr. Nugent”. Acolo, nu-şi amintea nici propriul nume şi nu ştia cum a ajuns în situaţia aceasta. La spital, lui Peter i s-au schimbat hainele, întrucât ale lui erau foarte deteriorate. După 2-3 zile, a părăsit spitalul şi s-a întors pe drumul de unde a plecat. Dar, toate acestea erau doar un vis sau ceea ce-şi amintea Peter în cele 3 zile cât a lipsit?

Visele erau atât de clare încât Peter a început să-şi pună întrebarea dacă nu cumva ele sunt o recapitulare a unor întâmplări reale. A început să-l caute pe „dr. Nugent” la spitalele şi clinicile din apropiere. Avusese noroc: chiar exista un „dr. Nugent”, la fel ca în visele sale! S-a dus să se întâlnească cu doctorul, l-a recunoscut din prima (arăta exact cum l-a visat), însă medicul nu l-a recunoscut deloc. Doctorul i-a spus că Peter şi-a creat, probabil, un scenariu de vis, în care s-a inclus pe el însuşi şi pe ei doi, confundând visul cu realitatea.

Cazul este foarte încurcat, mai ales că Peter a dispărut pur şi simplu în faţa tuturor, apărând doar peste 3 zile, îmbrăcat în alte haine. Unde a petrecut 3 zile, cât a fost dispărut? Era cu siguranţă imposibil să fi zăcut atâta timp inconştient, în propria sa grădină, care a fost cercetată, de soţie, de prieteni şi de poliţie. Peter şi-a pierdut memoria, dar din ce cauză? A fost în stare fulgerul care a căzut în vecinătatea lui să-i provoace un şoc atât de puternic?

Explicaţia paranormală? Peter a părăsit, temporar, lumea noastră, într-o clipită, şi a pătruns într-o altă dimensiune, care era dublura exactă a celei dintâi. În această lume, oricât de incredibil în aparenţă, viaţa decurge la fel ca şi aici, toate fiind dubluri – acolo există un alt eu şi tu, un alt doctor Nugent, etc. Deşi dublarea are un caracter general, uneori ea nu poate fi perfect sincronizată. Şi, cu toate că Peter s-a manifestat în această lume, duplicatul său nu a dispărut, probabil, imediat dintr-una în cealaltă. S-ar putea ca o scurtă perioadă să fi existat, în cealaltă dimensiune, doi Peter Williamson, ceea ce ar explica pierderea memoriei…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO