Colonelul american Corso susţine că oamenii de ştiinţă au împrumutat de la extratereştri tehnologii avansate ca laserul, circuitele integrate sau fibra optică


Despre colonelul Corso am mai vorbit într-un articol din 2012 (Un fost colonel american dezvăluie faptul că armata SUA a folosit arme spaţiale împotriva civilizaţiilor extraterestre). Philip Corso (1915-1998) a fost un ofiţer al Armatei Americane, servind între 1942 şi 1963 cu rangul de locotenent-colonel. Corso a publicat, împreună cu William J. Birnes, cartea “The Day After Roswell”, adica “Ziua dupa Roswell”, în care a dezvăluit cum a fost el implicat în cercetarea tehnologiei extraterestre, recuperate după incidentul Roswell din 1947.

Corso a spus că exista un grup guvernamental, aflat sub supravegherea directorului CIA, care avea ca sarcini colectarea tuturor informaţiilor despre tehnologiile extraterestre; în acelaşi timp, acest grup avea ca sarcini acoperirea tuturor informaţiilor despre existenţa OZN-urilor şi extratereştrilor.

În ceea ce privește cartea în sine, Corso oferă o descriere detaliată a modului în care a fost implicat în mușamalizarea incidentului Roswell, pentru a ascunde informaţiile secrete despre acest subiect publicului american. Corso a mai spus ceva senzaţional: faptul că el a fost martor al tehnologiei utilizate de către vizitatorii extratereştri, atunci, în 1947, această tehnologie părând a fi ceva SF. De acolo, de la extratereştri, oamenii de ştiinţă au avut parte de tehnologii revoluţionare, cum ar fi circuitele integrate, laserele, fibra optică și alte progrese tehnologice care au urmat în deceniile următoare.

Există vreun adevăr în ceea ce susține colonelul Corso? Nimeni nu știe sigur acest lucru, dar cu siguranță că este un punct de vedere care ar trebui luat în considerare…

Sursa foto: extras din videoclip YouTube

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO