„Q” confirmă existenţa unor programe spaţiale strict secrete, despre viaţa extraterestră, ale unor mari corporaţii private


Să începem cu începutul… Q este un utilizator anonim de Internet care distribuie teorii ale conspiraţiei. Povestea sa începe în anul 2017, atunci când el a publicat nişte informaţii interesante pe platforma 4chan. El pretinde că are legături cu oficialităţi înalte din guvernul american, spunând că ştie o mulţime de secrete conspirative.

De obicei, Q distribuie informaţii criptate, pe care urmăritorii săi încearcă să le descifreze. În septembrie 2018, Q a făcut câteva dezvăluiri explozive privind existenţa unor programe spaţiale secrete de căutare a vieţii extraterestre.

Un utilizator îl întreabă pe Q dacă suntem singuri în Univers şi ce e cu incidentul Roswell (din 1947, când se presupune că s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre străine, de la un obiect neidentificat care s-a prăbușit în apropiere de Roswell, New Mexico). Răspunsul lui Q este clar: noi nu suntem singuri în Univers, iar incidentul Roswell are gradul cel mai înalt de clasificare. Acest răspuns este în concordanţă cu cel al lui Wilbert Smith, un oficial canadian, care spunea în 1950 că „raportul incidentului de la Roswell are un grad mai mare de clasificare decât cel al bombei cu hidrogen”. Q mai spune că galaxia noastră şi Universul sunt pline de viaţă inteligentă şi noi am fost vizitaţi pe Pământ, aşa cum s-a întâmplat în cadrul incidentului de la Roswell.

În a doua informaţie explozivă, Q susţine că aselenizările din 1969-1972 au fost reale, respingând teoriile conspirației că aselenizările nu au avut loc. Dar, Q mai spune că există programe spaţiale care sunt ascunse publicului. Acest lucru înseamnă că Q dorește ca cititorii săi să înțeleagă că informațiile din aceste programe spațiale sunt foarte clasificate, ele aparţinând nu neapărat guvernului american şi serviciilor secrete, ci marilor corporaţii private.


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO