Antene misterioase au apărut la marginile unui oraş important din SUA şi nimeni nu ştie despre ce-ar putea fi vorba


Autoritățile locale din Salt Lake City (un oraş mare din SUA) au rămas cu gura căscată de apariția mai multor antene misterioase în ultimii doi ani. Fiecare antenă a fost găsită cu un panou solar și cu o cutie de baterii negre, dar nu există niciun indiciu despre cine le-a pus acolo sau de ce.

Cea mai recentă antenă a fost găsită pe o culme muntoasă situată la o altitudine de aproximativ 2.000 de metri, aceasta fiind îndepărtată de oficialităţi.

„Aceste antene au fost fixate în diferite vârfuri, culmi și creste”, a declarat Tyler Fonarow, managerul de trasee recreative din oraș, pentru televiziunea KSLTV. „A început cu una sau două antene, dar acum ar putea fi o mulţime”.

Cel mai ciudat lucru este că nimeni nu a reușit încă să stabilească cine este responsabil pentru amplasarea antenelor. Chiar și universitatea locală și-a exprimat interesul față de mister.

„De când autorităţile din Salt Lake City au alertat Universitatea din Utah cu privire la turnurile de panouri solare neautorizate de la poalele nord-est ale cartierului Avenues, reprezentanții Universității din Utah s-au coordonat activ cu oficialităţile din oraş pentru a determina dacă vreun membru al comunității campusului nostru este conectat cu aceste turnuri”, a declarat un purtător de cuvânt pentru KSLTV. „Din câte știm, turnul situat pe proprietatea universității nu este deținut sau operat de universitate. Apreciem colaborarea cu oficialităţile din Salt Lake City și eforturile dedicate pentru a identifica proprietarii”.

Căutarea răspunsurilor continuă.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): iflscience.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock