Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Ceva incredibil: această statuie veche de mii de ani are pe ea un „cod QR”!?


Cu excepția câtorva, practic toate ruinele antice mayașe ale Mexicului au fost dezgropate, iar comorile lor au fost expuse în muzee din întreaga țară. Cu toate acestea, un artefact (o statuie) ce pare a avea „codul QR” poate fi dovada că extratereștrii au locuit cândva planeta noastră.

Artefactul are un aspect neobișnuit. În realitate, fața statuii este o tăbliţă plată care seamănă cu codurile QR pe ​​care le folosim pentru a scana smartphone-urile noastre în civilizația actuală. Scopul la acea vreme era acesta? Adică să fie folosit ca şi cod de scanare de către oamenii din viitor, mii de ani mai târziu, adică în zilele noastre? Unii au ajuns la concluzia că este mai probabil un avertisment, poate despre o tragedie viitoare.

Ştirea iniţială suna astfel: „Un instantaneu al unui artefact, ce pare a arăta un cod QR, a circulat pe rețelele de socializare, unii dintre utilizatorii mai inventivi spunând că este o dovadă a extratereștrilor antici. Codurile QR au fost folosite pentru prima dată în 1994. Drept urmare, putem concluziona că extratereștrii antici erau capabili să călătorească în timp. De asemenea, credem că acesta este un cod QR care conține un mesaj de la extratereștrii antici”.

Mulți oameni au încercat să scaneze codul, dar nu au reușit. Mulți oameni au căutat pe Google QR-ul al acestui artefact. Totuși, au descoperit sute de imagini cu diferite coduri QR aplicate pe chipul statuii, coduri falsificate, menite să înșele vizitatorii și să-i conducă către diverse site-uri, magazine online etc.

Realitatea este că statuia este unică; ea poartă un mesaj pe care sperăm cu toții să-l descoperim în curând… sau cel puțin în această viață.


Lasă un comentariu