Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În lumea bizară a celor care schimbă cronologia: utilizatori TikTok care pretind că se teleportează într-un univers paralel folosind ca portal schimbarea extremă a temperaturii în duș!

  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru mulți, ideea de a trece într-un univers paralel poate fi găsită doar în filmele cu supereroi sau în cărțile SF. Dar, pentru unii este o realitate, zeci de utilizatori TikTok susținând că au schimbat realitățile în linii temporale paralele – atât accidental, cât și intenționat. Există unele persoane care susțin că folosesc dușul ca şi portal pentru călătoria în timp, pur și simplu schimbând temperatura, prin trecerea de la cald la rece, și manifestând schimbarea pe care o doresc.

Modelul Kady Rox, din Nashville (SUA) susține că se afla într-un avion într-o excursie școlară în 2017, unde a stat cu un grup de colegi de clasă. Dar la întoarcerea ei, colegii de clasă susțin că au ratat zborul. După ce a devenit virală povestea ei despre călătoriile accidentale, Kady susține că acum poate muta în mod deliberat liniile temporale, manifestându-și dorințele în timp ce se află sub duș. Iată ce povesteşte fata:

* În primăvara lui 2017, eu și colegii mei de clasă am făcut o excursie la Paris și ne întorceam în ultima zi a călătoriei. Ne-am urcat toți patru într-o mașină și ne-am îndreptat spre aeroport.
* Undeva în aeroport, am plecat singură ca să-mi găsesc mâncare sau ceva de genul ăsta. Dar la un moment dat, am primit mesaje, „Kady Kady, unde ești? Noi ne îmbarcăm”.
* Până la urmă, îmi amintesc că am ajuns la terminal şi ne-am îmbarcat în avion. Însă, prietenii mei îşi amintesc că ei au pierdut zborul. Îmi amintesc că eram toți patru în acel zbor.

După ce-au văzut această relatare de pe TikTok, zeci de oameni au comentat, spunând că au avut experiențe similare; cineva chiar a scris: „Jur că asta mi se întâmplă tot timpul”.

Într-un videoclip următor, Kady explică că este capabilă să mute în mod deliberat liniile temporale, manifestându-și dorințele sub duș:

* Deci, lucruri precum apa, funcționează ca portalurile naturale. Și, cel mai simplu mod de a sări peste cronologie, este să găsești un portal. Îmi place să folosesc apa, o fac la duș. Așa că uneori voi scrie scenarii sau îmi imaginez în minte cronologia și, pe măsură ce sunt în apă, închid vechea cronologie. Când apa se oprește, ies în linia temporală.

De atunci, sute de utilizatori TikTok au distribuit videoclipuri în care susțin că li s-au întâmplat lucruri similare.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailymail.co.uk

P.S. Dacă aţi avut şi voi întâmplări asemănătoare, mă puteţi contacta pe email contact@lovendal.ro sau pe pagina de Facebook a site-ului – facebook.com/secreteleluilovendal.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu