Nişte turişti din Thailanda au surprins nişte creaturi umanoide ciudate lângă câteva peşteri subacvatice…


Într-un videoclip postat în 2018 pe YouTube, se observă un grup de tineri turiști care surprind creaturi umanoide ciudate aflate în şi lângă ape, în timp ce turiştii explorau un mic lanț de insule aparținând Thailandei. Descoperirea a fost absolut terifiantă.

Turiştii spun că au auzit un țipăt de la una dintre insule și, când au ajuns acolo, au găsit aceste creaturi tulburătoare lângă o peșteră subacvatică. Creaturile arătau ca niște maimuțe deformate și se plimbau pe două picioare, la fel ca oamenii. Potrivit mărturiilor localnicilor, animalele au ieșit din peșteră pentru a se hrăni. Mai mult, legendele locale susțin că insulele au fost blestemate de un „spirit al apei”. Legendele sunt legate de marinarii și triburile de canibali care trăiesc în jurul insulelor. Cu toate acestea, este destul de bizar cât de calme erau aceste creaturi umanoide ciudate în jurul oamenilor. Unele surse sugerează că aceste creaturi nu ar fi altceva decât nişte oameni îmbrăcaţi în costum, ceea ce este, de asemenea, foarte posibil.

Există câteva peșteri mici subacvatice care ar putea explica cum de aceste creaturi nu au mai fost întâlnite până acum. Totuşi, creaturile umanoide ciudate sunt cunoscute de localnici ca „CHAY NA” care poate fi tradus ca „Oamenii mărilor”.

Insula în care este filmat videoclipul pare a fi o proprietate privată, ceea ce înseamnă că autorităţile nu pot intra în zonă. O descoperire înfiorătoare într-adevăr. Este doar o farsă acest videoclip? Ce părere aveţi?


Lasă un comentariu