O, Dumnezeule, bodyguard-ul preşedintelui Trump pare a fi un gigant de 2,5 metri!


Un cititor al site-ului îmi trimite un mesaj privat (îi mulţumesc mult pe această cale!) despre o fotografie ciudată postată pe contul de Twitter oficial al Casei Albe. De fapt, e vorba de imaginea de coperta de pe acest cont.

Dar, ce este ciudat la această fotografie? Ea reprezintă avionul preşedintelui Statelor Unite, din care coboară Donald Trump şi oficialităţile. În dreapta imaginii, sunt ziariştii şi fotografii, iar, în faţa lor (o, Dumnezeule!) apare un bodyguard înalt, un adevărat gigant! E adevărat că el pare situat într-un plan ceva mai apropiat decât ziariştii (însă nu cu mult) dar, ţinând cont de faptul că imaginea e făcută de la ceva distanţă, diferenţele dintre planuri sunt mai mici, deci înălţimile dintre oameni nu sunt chiar atât de relative.

Fotografia aceasta îmi aduce aminte de un articol mai vechi din 2014 – Garda Naţională a SUA foloseşte militari giganţi de cel puţin 2,5 metri înălţime!? Ce fiinţe sunt acestea? – în care apare, tot aşa, un militar gigant din Garda Naţională a SUA, ce pare a avea aparent vreo 2,5 metri înălţime!

Fotografia originală de pe Twitter o puteţi vedea AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock