Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Cazul misterios al unei poloneze ajunsă într-o staţiune din Egipt. Ce s-a întâmplat acolo a fost cu adevărat sinistru…


În 2017, o tânără poloneză pe nume Magdalena Zuk, și-a cumpărat două bilete în Egipt, plănuind să-și surprindă iubitul cu o excursie în stațiunea Marsa Alam de la malul Mării Roșii. Ar fi trebuit să fie o aventură interesantă, dar din păcate iubitul ei a avut probleme cu paşaportul, aşa că Magdalena a plecat singură în excursie, ajungând în Egipt pe 25 aprilie 2017. Totul ar fi trebuit să fie o experiență minunată, dar la scurt timp după sosirea ei, au ar urmat o serie de evenimente ciudate care a creat în jurul poveştii un mister nerezolvat.

În toată perioada şederii în stațiune, Zuk a păstrat contactul regulat cu iubitul ei, dar deodată totul a devenit sinistru. În timpul unui apel video, ea era într-o stare de isterie, plângând și fiind aparent foarte înspăimântată. Abia era inteligibilă, dar a zis următoarele lucruri: „Au tot felul de trucuri aici. Nu pot spune ce s-a întâmplat. Scoate-mă, te rog, de aici”. De asemenea, femeia a continuat să spună litera „M” de mai multe ori, din motive necunoscute. Apoi a apărut un bărbat misterios, cu părul negru, identificat ulterior ca ghidul turistic al stațiunii, pe nume Mahmoud Khairy, care a spus că „această conversație este o pierdere de timp”, şi-apoi convorbirea s-a închis. Iubitul a reușit să ia din nou legătura cu femeia, dar ea nu a putut sau nu a vrut să explice ce s-a întâmplat în timpul acelui apel video.

Între timp, Magdalena avea un comportament din ce în ce mai bizar. Trimetea mesaje prietenilor și familiei că aude noaptea voci în camera ei, precum și mesaje criptice către o prietenă spunând „Unde ești? Vino la mine.” Personalul din hotelul stațiunii au surprins-o pe fată stând nemișcată pe podea, în fața camerei sale, îmbrăcată doar în halat de baie, sau se plimba, făcând gesticulații nebunatice cu brațele, ca și cum și-ar fi pierdut mințile.

Ulterior, la femeie a venit o prietenă din Polonia, în scopul de a o ajuta să iasă din Egipt. La aeroport, când să plece, Magdalena s-ar fi dezbrăcat brusc chiar în fața tuturor și părea că se află într-o stare de agitație mare. Acest lucru a fost suficient pentru ca să i se interzică să mai zboare cu avionul. Apoi, Magdalena a fost dusă la un spital de nebuni.

Potrivit personalului spitalului, femeia a fost extrem de necooperantă și imprevizibilă. Acolo a încercat să sară pe fereastră, a lovit personalul, cu picioarele și cu pumnii, așa că a fost ținută legată de un pat, într-o cameră privată, departe de alți pacienți. Când o asistentă a dezlegat-o pe Magdalena pentru a o lăsa să folosească toaleta, femeia a atacat-o pe asistentă, şi a sărit pe fereastra camerei, aflată la etajul 2. În cădere, Magdalena s-a rănit grav şi a fost dusă de urgență la un spital mai mare şi mai bine echipat, dar, din păcate, a murit doar câteva ore mai târziu.

Ştirea tinerei care a murit într-o staţiune din Egipt a făcut înconjurul lumii, atrăgând atenţia în special în Polonia, unde mass-media şi-a pus diverse diverse întrebări cu privire la ce s-a întâmplat. De ce se comportase atât de ciudat femeia și de cine ea fugea? Ce era cu acele mesaje criptice către prieteni şi familie?

Deşi s-a spus că femeia avea grave probleme psihice, familia și iubitul ei au negat cu tărie că Magdalena și-ar fi pierdut mințile fără vreun motiv întemeiat, iar în mass-media poloneză au apărut tot felul de teorii ale conspiraţiei.

Un detaliu suspect a fost acela că autopsia lui Zuk nu a fost efectuată imediat, ci după câteva zile, iar autoritățile egiptene au fost foarte opace și evazive. Mass-media a relatat tot felul de noi detalii ciudate, cum ar fi faptul că femeia a fost găsită în camera ei cu răni misterioase la cap. Au apărut acuzații că Zuk ar fi fost siluită, fiind forțată să întreţină relaţii intime în stațiune.

O altă poveste a fost aceea conform căreia iubitul Magdalenei îşi folosea iubita ca şi cărăuş de droguri în Egipt, lucru pe care, desigur, el l-a negat, neexistând nicio dovadă în acest sens. S-a mai spus că femeia ar fi fost drogată, dar din nou, rapoartele oficiale de autopsie nu susțin acest lucru. Între timp, bărbatul din apelul video, Mahmoud Khairy, a fost interogat de polițiști, dar i s-a dat drumul, cu toate că unii martori l-au descris ca având reputația de a încerca să drogheze femei.

Autoritățile egiptene au încercat să îngroape discret întregul incident neplăcut, îngrijorați de ceea ce ar putea însemna un scandal pentru industria lor turistică. Desigur, acest lucru nu a făcut decât să exacerbeze teoriile conspirației.

Dar, ce s-a întâmplat cu adevărat acolo? De ce a prezentat Magdalena un comportament atât de neobișnuit, ciudat, înainte de spitalizare și de moartea ei? A fost vorba de traume, de droguri sau de altceva? Cine era „M” și care au fost semnificația celorlalte mesaje ciudate ale lui Zuk? Guvernul egiptean a vrut să ascundă ceva? S-ar putea să nu știm niciodată. Oricum ar fi, este un sfârșit tragic pentru o tânără care avea tot viitorul în față…


Lasă un comentariu