Site de secrete, stiinta si metafizica

Panică printre locuitorii din sudul Spaniei: o serie de obiecte spaţiale misterioase au început să cadă din cer!

1 27

Locuitorii din satele din provincia Murcia (Spania) au rămas perplecși atunci când au observat mai multe obiecte necunoscute care au căzut din cer pe proprietăţile lor.

Totul a început atunci când un obiect care a căzut din cer a fost găsit de doi păstori din Calasparra. Un al doilea obiect a fost găsit în Villavieja. Cel de-al treilea obiect a fost găsit în Elda. Acest lucru a băgat frica în locuitorii din sudul Spaniei, temându-se de ceea ce ar mai putea cădea din cer.

S-a raportat faptul că obiectele au un diametru de aproximativ un metru și cântăresc circa 20 de kilograme fiecare. Ceea ce a creat şi mai mare panica a fost din cauza modului în care a fost tratat primul obiect: lucrătorii Gărzii Civile Spaniole au venit să examineze obiectul îmbrăcaţi în costume, din cap până în picioare, inițiind un protocol CBRN (chimic, biologic, radiologic și nuclear). Odată ce obiectele au fost examinate, s-a spus că ele nu sunt periculoase. Cu toate acestea, trebuie efectuate mai multe cercetări asupra lor.

Primarul localităţii Calasparra, Jose Velez, a declarat următoarele: “Cred că este o problemă mai gravă decât pare. Localnicii au preocupări reale cu privire la ceea ce se întâmplă și merită o explicație”.

Cercetătorii cred că e vorba de aşa-numitul “gunoi spaţial”, adică resturile care rămân după dezintegrarea sateliţilor artificiali lansaţi pe orbită. Însă, alţii cred că e vorba de altceva, iar nouă ni se ascunde, din nou, adevărul…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie