Un OZN este transportat cu un camion, lângă celebra Zonă 51? Un videoclip şocant a apărut pe Internet…


O încărcătură necunoscută misterioasă a fost văzută în spatele unui camion cu o escortă de poliție, lângă Zona 51, declanșând o frenezie online.

Camionul mare are ataşat în spatele său un obiect uriaş asemănător unui disc, fiind acoperit de o prelată neagră, şi călătorind în vecinătatea Zonei 51, una dintre cele mai clasificate zone ale Forțelor Aeriene Americane. Pe măsură ce camionul trece pe lângă vehiculul misterios staționar, persoana care filmează spune pur și simplu „OZN”.

Clipul de 23 de secunde, care a fost încărcat pe TikTok de utilizatorul @galacticashtarcommand, a fost apreciat de câteva sute de mii de ori și a generat mii de comentarii speculative despre ceea ce ar putea transporta camionul.

Pentru pasionații de extratereștri, Zona 51 este intrinsec legată de OZN-uri și de cercetarea extraterestră, încă din 1947, odată cu incidentul de la Roswell, New Mexico.

Un internaut spune că e vorba de un balon meteorologic, însă altul are o opinie interesantă: „Da, da, extratereștrii există doar în SUA”. O opinie categorică e următoarea:”Hai, omule, chiar crezi că ei ar ataşa un OZN de un camion și l-ar duce prin țară pentru ca publicul să-l vadă?”

@galacticashtarcommand #area51 #extraterrestrial #UFO #UAP #ufocommunity ♬ suono originale – EXTRATERRESTRIAL👽ACTIVITY

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock