„Mini creaturi” bizare au fost analizate în laborator de specialişti: una are ADN-ul foarte asemănător cu cel al omului, deci este hibrid! Alta pare de origine nepământească!


creaturaL.A. Marzulli este un cercetător american, pasionat de paranormal şi producătorul emisiunii „Watchers”. Într-una din episoadele emisiunii, Marzulli cercetează o creatură bizară, asemănătoare cu o zână şi care nu pare a fi de origine „naturală”! Ea a primit denumirea de „creatura Metepec”.

Pentru aceasta, Marzulli se adresează unui specialist, pentru a-i analiza ADN-ul. Iată răspunsul specialistului: „Secvenţa de ADN din creatură a fost analizată în 5 laboratoare diferite din lume. Iar rezultatul e acesta: ADN-ul ei este foarte asemănător cu ADN-ul uman, 98,5% similaritate. E foarte bizar”. Aţi citit bine: deşi e atât de mică (doar câţiva centimetri lungime, putând fi ţinută şi într-o palmă), creatura are un ADN 98,5% similar cu cel al omului! Şi totuşi, ea nu e om! Atunci, ce naiba o fi!?

Ideea e că „creatura Metepec” trebuie să fie un hibrid, un experiment genetic realizat în laborator dintre om şi o specie necunoscută. Dar întrebarea care se pune e următoarea: cine s-a ocupat cu acest experiment genetic? Şi de ce?

creatura1

O altă creatură asemănătoare a fost analizată de acelaşi specialist; de data aceasta, creatura minusculă are aripi! O să spuneţi că ea e un fals, realizat de cineva prin mulaj. Dar, în cazul avem o problemă: s-au făcut o radiografie a creaturei, în care s-au observat structura oaselor, dar şi ţesuturi, ceea ce arată că această creatură chiar a trăit cândva!

Însă, cea mai bizară descoperire a fost următoarea: la analiza ADN-ului „creaturii cu aripi” s-a constatat că acest ADN nu se potriveşte deloc cu niciun ADN al vreunui mamifer de pe Pământ, ceea ce ar putea demonstra că ar avea o origine extraterestră!

creatura2

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO