Într-un oraş din Anglia s-a raportat prezenţa unui vortex către o altă dimensiune! Din el a ieşit un şarpe gigantic…


vortex cu sarpeCotidianul on-line The Argus ne prezintă o ştire care pare cam fantezistă: în Brighton (oraş aflat în sud-estul Angliei) s-a raportat prezenţa unui vortex către o altă dimensiune! Citez din ştire:

Consilierii locali au rămas absolut uluiţi după ce au existat o serie de rapoarte care semnalau prezenţa unui portal care s-a deschis într-o altă dimensiune pe o stradă rezidenţială din Brighton, pe data de 2 mai 2013. Iată ce ar declara un martor:

„Îmi plimbam câinele, un affenpinscher, în jurul zonei Hanover din Brighton, atunci când am observat o gaură de vierme sau un vortex care s-a deschis pe strada Montreal. La o inspecţie mai atentă, părea a fi un fel de portal din alte timpuri, locuri sau dimensiuni. L-aş fi investigat mai departe, dar eram îngrijorat ca micul meu căţel să nu fie atras în el. Trebuia să fie acolo? Prima oară am crezut că face parte din Festivalul Brighton, dar m-am gândit că ar constitui un pericol pentru public.”

Peste o zi, martorul se adresează consiliului local din Brighton: „Ieri, am semnalat prezenţa unui fel de gaură de vierme sau vortex pe strada Montreal. Am mai trecut pe acolo şi am observat că lucrurile s-au înrăutăţit: acum, gaura emite o lumină galbenă şi un şarpe uriaş pare că iese din portal. Mă îngrijorez ce altceva ar mai putea ieşi din portal. Vreo sugestie despre ce ar trebui să fac?”

Consiliul local din Brighton încă nu a oferit niciun răspuns cetăţeanului…

P.S. Mulţi o să zică faptul că acest martor e nebun. Perfect adevărat! Dar, dacă am presupune prin absurd că el ar avea capacitatea de a vedea altfel decât noi oamenii obişnuiţi şi ar fi capabil să observe şi invizibilul?

 


Lasă un comentariu