Ce reprezintă aceşti „mini şobolani” care au îngrozit o familie din Noua Zeelandă? Creaturi extraterestre, hibrizi de laborator sau o specie naturală?


În februarie 2019, o imagine şocantă a făcut înconjurul lumii. O femeie din Noua Zeelandă, atunci când a intrat în bucătărie şi s-a uitat jos pe podea, a rămas îngrozită. Ea a văzut nişte creaturi bizare, un fel de „mini şobolani” sau „mini şoareci”. Au fost făcute câteva fotografii cu aceaste mini creaturi, fotografii care au fost încărcate pe Internet.

Mai mulţi oameni şi-au dat cu părerea ce-ar putea fi. Au existat opinii că ar fi vorba de creaturi extraterestre; unii că ar fi vorba de hibrizi de laborator, iar alţii că s-ar putea să fie nişte pui de şoareci, născuţi cu anumite malformaţii.

Însă, se pare că răspunsul corect ar fi altul: e vorba de viermi cu coadă de şobolan, mai exact, larve de sirfide. Picioarele erau detaşate de la o molie mare, acesta fiind motivul pentru care unele creaturi încă mişcau pe podeaua din bucătărie.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO