În misterioasa „Coloană Pfalzfeld”, veche de 2.500 de ani, se află desenat chipul unui extraterestru?


Coloana Pfalzfeld (Pfalzfelder Saule) datează din secolele V sau IV î.Hr. și a fost găsită într-un cimitir din Pfalzfeld, Germania. Poziția sa inițială este necunoscută, dar probabil a stat pe un mormânt celtic.

Coloana avea inițial 3,5 metri înălțime, dar s-au păstrat doar 1,5 metri din acest artefact, creat dintr-un bloc de gresie. În mijloc, poate fi văzut un cap uman destul de lunguieţ, cu ochii mari, ceea ce pare a fi reprezentarea „clasică” a unui extraterestru. Deasupra capului pare să fie coroana unor frunze de vâsc. Vâscul era considerat în antichitate a fi sacru, fiind capabil să vindece toate bolile și sterilitatea la oameni și animale.

Stela de piatră Pfalzfeld a fost desenată în 1608 de către Wilhelm Dilich. În 1648, artefactul se afla într-o biserică din Pfalzfeld, iar în 1736 acesta l-a adus în Cetatea Rheinfels. Din 1938 până în prezent, locația actuală a coloanei se află în muzeul „Rheinisches Landesmuseum” din Bonn (Germania).

Revenind la capul „extraterestru” de pe coloană, acesta mi-aduce aminte de unul asemănător ce apare într-o monedă veche găsită în Egipt (vedeţi mai multe în articolul În Egipt, au fost descoperite din greşeală câteva monede misterioase necunoscute! În ele apare chipul unui extraterestru foarte bătrân!).

moneda-misterioasa-egipt

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO