Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

În misterioasa „Coloană Pfalzfeld”, veche de 2.500 de ani, se află desenat chipul unui extraterestru?


Coloana Pfalzfeld (Pfalzfelder Saule) datează din secolele V sau IV î.Hr. și a fost găsită într-un cimitir din Pfalzfeld, Germania. Poziția sa inițială este necunoscută, dar probabil a stat pe un mormânt celtic.

Coloana avea inițial 3,5 metri înălțime, dar s-au păstrat doar 1,5 metri din acest artefact, creat dintr-un bloc de gresie. În mijloc, poate fi văzut un cap uman destul de lunguieţ, cu ochii mari, ceea ce pare a fi reprezentarea „clasică” a unui extraterestru. Deasupra capului pare să fie coroana unor frunze de vâsc. Vâscul era considerat în antichitate a fi sacru, fiind capabil să vindece toate bolile și sterilitatea la oameni și animale.

Stela de piatră Pfalzfeld a fost desenată în 1608 de către Wilhelm Dilich. În 1648, artefactul se afla într-o biserică din Pfalzfeld, iar în 1736 acesta l-a adus în Cetatea Rheinfels. Din 1938 până în prezent, locația actuală a coloanei se află în muzeul „Rheinisches Landesmuseum” din Bonn (Germania).

Revenind la capul „extraterestru” de pe coloană, acesta mi-aduce aminte de unul asemănător ce apare într-o monedă veche găsită în Egipt (vedeţi mai multe în articolul În Egipt, au fost descoperite din greşeală câteva monede misterioase necunoscute! În ele apare chipul unui extraterestru foarte bătrân!).

moneda-misterioasa-egipt


Lasă un comentariu