O piramidă înaltă de 90 de metri şi clădiri vechi de 12.000 de ani, ascunse pe fundul mării, în zona Golfului Mexic! Asta ar fi descoperit un arheolog marin amator


George Gele este un arheolog marin amator, care a găsit în Golful Mexic, în largul coastei statului american Louisiana, ruinele unui oraş antic, care ar avea cel puţin 12.000 de ani vechime! Uau! Pe sonar, el a obţinut imagini ale clădirilor vechiului oraş, dar și ale unei piramide, experimentând în acelaşi timp anomalii electrice ciudate în zonă. Ce anume a găsit și care sunt dovezile lui?

„Acolo jos sunt sute de clădiri care sunt acoperite cu nisip și nămol și care sunt legate geografic de Marea Piramidă de la Giza”, a declarat George Gele. Într-un interviu pentru WWL-TV, arheologul amator susține că a localizat movile mari subacvatice de granit lângă Insulele Chandeleur, care au fost cândva locul unui oraș pierdut pe care îl numește „Crecsentis”. Insulele Chandeleur sunt un lanț de insule nelocuite la est de New Orleans, în Golful Mexic. Insulele ​​au fost parțial distruse în 2005 de către uraganul Katrina.

Din 1976, el a făcut 44 de călătorii la locul acela; el a măsurat piramida subacvatică şi a descoperit că are 90 de metri înălţime. Impresionant! George Gelel pare să fie convins că piramida provine dintr-o civilizație veche de 12.000 de ani, anterioară mayașilor, incașilor și aztecilor.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): wwltv.com


Lasă un comentariu