Un obiect misterios, de aproape 3 kg, a căzut din cer în India, lăsându-i pe localnici perplecşi


Un obiect de origine necunoscută, în greutate de aproximativ 2,78 kg, a căzut din cer pe 19 iunie 2020 în orașul Sanchore, din districtul Jalore din Rajasthan, la aproximativ 530 de kilometri de capitala statului Jaipur (India). Potrivit localnicilor, un sunet exploziv a fost auzit când obiectul a căzut din cer și a fost auzit până la 2 kilometri distanță.

Nu numai că impactul obiectului a dus la crearea unui mic crater, dar acesta a emis căldură chiar și la 3 ore după ce a lovit pământul. După ce obiectul s-a răcit, localnicii l-au pus într-un borcan.

Obiectul misterios care se pare că are în compoziţie metale ca germaniu, platină, nichel și fier, se află în prezent la secția de poliție din Sanchore. Administrația locală a contactat echipele de geologi din zonă, care vor examina în continuare acest obiect.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): outlookindia.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock