Pe o cameră de securitate din Turcia a fost filmat ceva misterios! Cineva sau ceva pluteşte în mijlocul nopţii, pe o stradă goală!


balon zburatorUn videoclip ciudat a fost postat pe YouTube pe canalul „Ovnis vs Ufos”. El se intitulează „O cameră de securitate filmează ceva inexplicabil în Turcia”. De fapt, videoclipul reprezintă o filmare cu telefonul a înregistrării video originale, şi de aceea, veţi vedea în videoclip tremurături şi câteva defocalizări. Dar nu asta e important… mai întâi trebuie să ne dăm seama dacă videoclipul a fost trucat sau nu.

Filmarea are data de 12 februarie 2016, ora 1:46 noaptea şi prezintă o stradă luminată şi pustie dintr-o localitate din Turcia. La un moment dat, din stânga, apare cineva, o persoană, ce are o umbră, semn că este o fiinţă materială. Numai că acel cineva se mişcă lent, dar destul de ciudat, de parcă ar fi fost beat…. face nişte mişcări haotice de stânga, dreapta, înapoi sau înainte. Şi, de fapt, parcă nici nu merge, ci pare că ar patina pe gheaţă!

La un moment dat, la secunda 0:54 a videoclipului, fiinţa misterioasă pur şi simplu se înalţă în sus de una singură! Mie mi se pare parcă ar merge pe o sârmă de tiroliană! Ţinând cont de înălţimea maşinii parcate în apropiere, apreciez că fiinţa se înalţă până la 4 metri înlţime. Şi tot se înalţă în sus, dar nu se mai vede pe camera video. Dar, la minutul 1:38, ea coboară de sus, în mijlocul străzii pustii. Dr, în modul în care ea aterizează, îmi dă impresia că ar fi mai degrabă un fel de… pungă de plastic!

Între timp, cel care filmează înregistrarea originală cu telefonul mobil vorbeşte cu altă persoană în limba turcă. Habar nu am limba turcă, dar la un moment se rosteşte de mai multe ori cuvântul „balon”, care nu poate avea decât o singură semnificaţie, ca şi cea în limba română. Aşadar, o fi vorba de un balon? Apoi, fiinţa sau balonul misterios traversează intersecţia şi se pierde în întuneric.

Aşadar, cele mai bune explicaţii ar fi:
1) E un balon care e luat în sus de mişcarea vântului. Sau, poate fi o pungă de gunoi.
2) Un robot zburător care e controlat prin telecomandă.
3) E o dronă manipulată de cineva, îmbrăcată în costum de vrăjitoare sau sperietoare.

Şi explicaţiile paranormale:
1) E o fiinţă misterioasă, venită din altă dimensiune, sau care trăieşte ascunsă în lumea noastră.
2) E un extraterestru.

Varianta cu videoclipul fals ar trebui respinsă, zic eu, pentru că nu văd urme de falsificare aici.

balon zburator 1

balon zburator 2

balon zburator 3

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO