Conform unui cercetător în parapsihologie, extratereştrii Anunnaki se vor întoarce pe Pământ până în anul 2023, pentru a ne activa ADN-ul latent din noi! Atunci, toţi oamenii vor avea puteri paranormale, iar guvernele, banii si religiile vor dispărea!


anunnaki 2023ATENŢIE! Acest articol reprezintă o traducere şi adaptare a unui videoclip de pe YouTube şi nu reprezintă obligatoriu viziunea editorului site-ului lovendal.ro.

De mii de ani, capacitățile noastre spirituale și fizice s-au limitat prin manipularea genetică a ADN-ului nostru de către extratereştrii Anunnaki. Pentru știința modernă, aceasta se numește „ADN gunoi”, dar, de fapt, „ADN-ul gunoi” conține genele latente care ne despart de a fi zei sau zeiţe. Potrivit cercetărilor lui Gregg Braden, avem doar 20 din cele 64 de coduri genetice (codoni) în ADN-ul nostru care sunt „pornite”.

De ce creatorii noştri ne-au limitat capacitățile noastre genetice prin oprirea celor mai multe coduri genetice din ADN-ul nostru? Dacă toţi codonii latenţi din ADN-ul nostru ar fi activi, am putea practic obţine puteri paranormale, ca de exemplu vindecarea instantanee. Într-un interviu din 1996 de la radio-ul Robert Morning Sky (îl puteţi asculta într-o înregistrare la finalul articolului), ni se oferă mai multe explicaţii despre evoluţia ADN-ului nostru.

ADN-ul nostru a fost limitat de către extratereştrii Anunnaki, pentru a trăi în supunere şi a fi controlaţi de către stăpânii noștri Anunnaki. Aceştia sunt Enki și Enlil, fiii lui Anu. Enlil este „Domnul cuvântului” și toate religiile se bazează pe onorarea lui. În termeni biblici, Enlil este menționat ca „Domnul” sau „Dumnezeu”, deşi el nu este nici pe departe a fi Creatorul adevărat.

Extratereştrii Anunnaki sunt menționaţi în Biblie, unde se spune: „Să-l facem pe om după propria noastră imagine”. Aceştia sunt zeii la care oamenii religioși se închină și nu sunt în niciun fel asociaţi cu Creatorul.

Enki este cunoscut ca „Domn al Creației” și este cel care este responsabil pentru limitarea ADN-ul nostru, pentru ca noi să ne închinăm Anunnakilor ca zei. El a ajuns să se îndrăgostească de creația sa și s-a împerechiat cu noi, oferindu-ne nouă, oamenilor, şi ADN-ul extratereştrilor Anunnaki. Deoarece codonii din ADN-ul nostru au fost limitaţi, de asemenea şi ADN-ul extratereştrilor Anunnaki se află în stare latentă în ADN-ul nostru.

Atunci când ADN-ul nostru latent va fi activat (deblocat), atunci totul va deveni „transparent” şi adevărul nu va mai putea fi ascuns. Abilităţile latente ale oamenilor, ca telepatia, bilocaţia, autovindecarea etc., vor deveni active şi obişnuite şi atunci nu va mai fi nevoie de bani, guvern sau religii.

Conform cercetătorului în paranormal, Robert Stanley, Creatorul adevărat le-a cerut extratereştrilor Anunnaki să se reîntoarcă pe Pământ pentru a rezolva problema ADN-ului nostru latent, iar acest lucru s-ar putea întâmpla până în anul 2023, atunci când Pluto, cunoscut ca şi „distrugătorul”, va intra în zodia Capricornului.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock