Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O teorie cutremurătoare: oamenii reprezintă o „ciumă” pentru această planetă – aşa ne-au creat extratereştrii în trecut


Imagine: prelucrare proprie

Evoluția umană este un puzzle pentru mulți. Viteza cu care specia noastră a ajuns la acest nivel de inteligenţă este fără precedent, nicio altă creatură nefăcând salturi atât de mari ca umanitatea. Există mai multe teorii cu privire la modul cum s-a ajuns aici, mulţi crezând că evoluția ca şi proces nu există. Dar, oare de cine am fost noi creaţi? De către inginerii extratereştri care au pornit de la maimuţele de pe Terra şi au creat aceste fiinţe inteligente care suntem noi, oamenii?

Se ştie că în biologia evoluţionistă există o mare problemă. Deşi cercetătorii spun că omul modern a apărut acum aproximativ 200.000 de ani în urmă într-o regiune din nordul Botswanei (Africa), ca specia Homo sapiens sapiens, există o legătură lipsă între hominizii mai primitivi și oamenii moderni, pe care cercetătorii încă n-au găsit-o.

Există, desigur, textele sumeriene care arată clar că oamenii moderni n-au apărut în urma unui proces natural de evoluţie, ci au fost creaţi de către extratereştrii Anunnaki, care aveau nevoie de forţă de muncă pentru a lucra în minele lor. Aşa cum arătam într-un articol de la finalul anului 2019 – De ce extratereştrii Anunnaki au creat oamenii moderni, prin manipularea ADN-ului, şi nu s-au folosit de maşinării şi de roboţi pentru exploatarea aurului de pe Terra? – motivul pentru care oamenii moderni au fost creaţi este următorul: inginerii extratereştri care au aterizat pe Terra acum câteva zeci sau sute de mii de ani au văzut creatura sălbatică hominidă care cutreiera Pământul și au înțeles oportunitatea. Dacă ar putea „actualiza” acest hominid cu ADN-ul lor mai avansat, atunci ar putea crea o creatură inteligentă, care are capacitatea de a lucra și de a învăța abilități. Acest proces a durat ceva timp, dar în cele din urmă a avut succes. Anunnaki și-au creat muncitorii de care aveau nevoie, iar oamenii s-au închinat Anunnakilor ca la nişte zei.

A nu se uita că cele 3 mari religii ale lumii – iudaismul, creştinismul şi islamismul – toate trei spun că oamenii au fost creaţi de către o Inteligenţă Superioară. Inginerul Bob Lazar, cel care a adus la cunoştinţa publicului existenţa bazei militare secrete, Zona 51, susţinea că are dovezi că o rasă extraterestră a ajuns pe această planetă cu sute de mii de ani în urmă şi a decis că va accelera evoluţia primatelor găsite pe Terra.

Timp de mai multe milenii, multe dintre culturile de pe glob au susținut că îşi au originile în stele, transmitând generaţiilor următoare povești despre o inteligență extraterestră avansată, responsabilă cu ingineria genetică a primilor oameni.

În vremurile noastre, din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă responsabili susţin că viața pe Pământ a început în spațiul cosmic. Astfel, Francis Crick, laureat al premiului Nobel, descoperitor al structurii moleculei de ADN, a sugerat că ADN-ul a fost probabil însămânțat aici, pe Terra, de o civilizație cosmică.

Totuşi, de ce am fost creaţi? Noi, oamenii, suntem ca o adevărată năpastă pe această planetă. Am distrus resursele naturale ale Terrei, am poluat lumea, am nimicit o mulţime de specii de păsări şi animale, ne-am război între noi şi nu mai avem mult şi ne vom agrena în războaie nucleare distrugătoare. Aşadar, oamenii sunt un fel de virusuri mortale pentru Terra, sau ca o epidemie de ciumă.

Dar, dacă provocăm atâta distrugere, de ce extratereștrii care ne-au creat stau şi privesc nepăsători, urmărind tot ce se întâmplă? Sigur că ar avea tehnologia pentru a pune capăt multor probleme din prezentul noastru. Dar, poate că ei nu vor şi asta face parte, de asemenea, din marele lor plan.

Poate că noi am fost creaţi, nu pentru a evolua tehnologic, ci pentru a ne distruge planeta și pe noi înșine? Poate că am fost concepuţi genetic pentru a opri evoluția unei alte specii inteligente care amenința dominanța creatorilor noștri extratereștri? Oare transformăm planeta într-un mediu potrivit pentru o altă rasă de ființe inteligente? (care poate nu au nevoie de oxigen…)