O lumină misterioasă pe cerul Antarcticii a apărut pe 18 mai 2013! Auroră polară? Greu de spus! Ce ni se ascunde?


aurora polara Antarctica sau NibiruUn videoclip postat recent de un utilizator pe YouTube ne prezintă nişte lumini absolut incredibile care se pot vedea pe cerul Antarcticii. Videoclipul a fost realizat utilizându-se imaginile preluate de o cameră de luat vederi aflată într-o staţie din Antarctica (staţia Neumayer): http://www.awi.de/NM_WebCam/livemovieT.html.

În videoclip, se poate observa cum, deodată, cerul nopţii este luminat de o sursă strălucitoare extrem de puternică, de parcă ar fi răsărit Soarele. Dar totuşi nu e Soarele! Şi nici Luna nu e! Atunci, ce-ar putea fi? Desigur, explicaţia cea mai raţională ar fi aceea că este vorba de o auroră polară mai spectaculoasă. Însă aurorele polare sunt, într-adevăr, spectaculoase, dar nu şi extrem de strălucitoare. Recunosc că această posibilitate are cele mai multe şanse de a fi adevărată, dar, totuşi nu pot exclude unele explicaţii mai puţin ştiinţifice. De exemplu, se spune că mitica planetă Nibiru (sau posibila „stea întunecată” a Soarelui nostru) ar fi mai vizibilă la poli…aşadar aceasta ar putea fi sursa puternică a luminii care se vede pe videoclip.

Un argument împotriva fenomenului de auroră polară ar fi acela că..dacă ne uităm pe videoclip, la ora locală 02:30 era destul de întuneric…la ora 02:40 se observă acea lumină extrem de puternică, iar la 02:50 era din nou întuneric. Aşadar, întreg fenomenul n-a durat mai mult de 10 minute. O auroră polară, de regulă, durează mai mult, iar apariţia şi dispariţia ei este treptată şi nu bruscă. Dacă greşesc cumva, rog să mă corectaţi.

Ce ne ascund guvernele lumii? Voi ce credeţi?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO