Terifiant! O creatură demonică înaripată a fost surprinsă de camera foto în timp ce urmărea o căprioară în pădure! Ce naiba o fi!?


demon urmarind caprioaraPentru că trăim într-o lume a misterelor, vă mai prezint una… dar trebuie să luaţi în considerare faptul că trăim şi într-o lume a farselor, aşa că nu exclud să fie chiar o farsă! În cadrul acestui articol este vorba de o căprioară urmărită de un demon înaripat, aşa cum putem afla dintr-un videoclip publicat pe canalul #Strange Mysteries de pe YouTube. Citez din descrierea videoclipului:

Un fel de demon, fantomă sau extraterestru înaripat, ori o creatură asemănătoare, a fost surprinsă pe o cameră atunci când urmăreşte o căprioară. Această fotografie umblă pe Internet de mai mult timp, dar nu se ştie dacă este reală sau nu. La prima vedere, din cauza neclarităţii creaturii demonice înaripate, se poate spune că este doar o fotografie modificată. Totuşi, dacă ne uităm la căprioara care este urmărită, o neclaritate asemănătoare apare şi la această fiinţă, ceea ce sugerează că acea cameră video capturează în acest mod obiectele mişcătoare. Acest lucru creează o anumită credibilitate fotografiei.

Aşadar, ce-ar putea fi această creatură? Ce fiinţă de pe Pământ ar putea avea aripi, dar şi alerga pe 4 picioare? Poate că e o creatură deformată, sau poate că e altceva. Orice ar fi, e terifiant! Vă puteţi imagina cum se simţea animalul urmărit?

Ca întotdeauna, vă las posibilitatea să credeţi ce doriţi despre această fotografie ciudată…


Lasă un comentariu