Invenţia incredibilă a lui Tesla – farfuria zburătoare – a fost una genială! A fost ea pusă în practică, în secret, de guvernele lumii? De asta vedem atât de multe OZN-uri…

  •  
  •  
  •  
  •  

Nikola Tesla este considerat a fi unul dintre cei mai inovatori şi mai misterioşi oameni care au trăit vreodată. Dacă Tesla nu ar fi inventat și făcut cercetări în timpul său, tehnologia noastră de azi ar fi fost mult mai slabă decât o avem în prezent. Se spune că Tesla ar fi comunicat chiar cu extratereştrii! (vedeţi articolul din 2011 – Cu ce extratereştri vorbea Tesla din laboratoarele sale secrete?). Oricum, Tesla a fost un geniu, iar invențiile și ideile sale nu au avut limite.

Acum mai bine de o sută de ani, în timpul primului deceniu al secolului al XX-lea, Tesla a depus o cerere de brevet pentru o aeronavă ciudată, pe care el a numit-o „prima farfurie zburătoare din lume”. Interesant e faptul că metodele utilizate în proiectarea farfuriei zburătoare a lui Tesla se potrivesc cu descrierile celor care pretindeau că au văzut un OZN în interior: cu un propulsor discoidal de o dimensiune suficientă pentru a asigura tracțiunea necesară, în timp ce alte propulsoare mai mici permiteau controlul direcției farfuriei zburătoare; la toate acestea, se adaugă un sistem de stabilizare giroscopică și electrică, pentru controlul unităţii.

Tesla nu s-a mulţumit doar cu atât: interiorul navei era echipat cu ecrane plate și camere video externe. OZN-ul lui Tesla avea nişte „ochi”, de fapt nişte lentile electro-optice, dispuse în cadrane, care permiteau pilotului să vadă totul în jurul său. Ecranele și monitoarele erau plasate pe o consolă în care se putea observa toate zonele din jurul vehiculului.

Practic, este o aeronavă incredibil de bine concepută, una pe care am putea reuși să o construim astăzi. Sau am deja am construit-o? Ce s-a întâmplat cu această invenție? De ce nu zburăm în spațiu cu invenția incredibilă a lui Tesla?

OZN-ul lui Tesla avea un mare dezavantaj: întrucât aeronava nu avea o sursă de energie proprie, aceasta trebuia să primească energia de la turnurile de transmisie wireless, surse lui Tesla de „energie liberă”. Lipsa fondurilor a dus la abandonarea dezvoltării turnurilor, astfel încât OZN-ul lui Tesla nu a mai fost realizat. Niciodată? A nu se uita că americanii au confiscat toate brevetele lui Tesla, după moartea sa, din motive de „securitate națională”…

OZN Tesla 2


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page