În sfârşit a fost găsit avionul malaezian „370”, dispărut în anul 2014? Locaţia ar fi una neaşteptată…


Dacă mai ţineţi minte, pe 8 martie 2014 a dispărut “Zborul MH370” al companiei Malaysian Airlines, care făcea ruta dintre Kuala Lumpur la Beijing. Am prezentat mai multe ipoteze şi teorii despre dispariţia acestui avion; cea mai năstruşnică teorie aparţine unui mistic malaiezian, pe nume Ibrahim Mat Zin, care pretinde că ştie misterul “Zborului MH370”: avionul pur şi simplu a dispărut într-o lume paralelă, pasagerii se află în viaţă, şi vor apărea din nou în lumea noastră peste 25 de ani. În tărâmul în care pasagerii s-ar afla acum, o lună este ca o zi, aşa că, atunci când ar apărea în lumea noastră, pasagerii n-ar îmbătrâni decât foarte puţin. Parcă e din serialul SF care se difuzează la HBO – „Dispăruţii”!

Oricum, până acum nu s-au găsit rămăşiţele acestui avion (dacă acesta într-adevăr s-a prăbuşit pe Terra şi nu a dispărut într-o altă dimensiune). Însă, conform unui producător video din Marea Britanie, Ian Wilson, acesta pretinde că a descoperit exact locaţia unde s-ar fi prăbuşit avionul – undeva în centrul Cambodgiei, în junglă, în următoarele coordonate Google Maps: 12°05’20″N 104°09’05″E. Aici se află o porțiune de junglă, lângă granița provinciei Pursat cu provincia Kampong Speu. Locația pare să arate un presupus avion, înconjurat de vegetaţia groasă a junglei.

Ian Wilson scrie pe Reddit: „Deci, dacă puneți aceste coordonate, 12°05’18″N 104°09’27”E, veți vedea imaginea avionului. Ce mă bântuie cu adevărat este dacă vă uitaţi la aceste coordonate, veţi vedea imaginea unei săgeți care arată direct spre epavă, de parcă supraviețuitorii ar fi făcut asta special, pentru a indica unde să-i putem găsi”.

Un alt utilizator Reddit a comentat referitor la cele spuse mai sus: „O descoperire extraordinară, ar fi uimitor dacă este vorba de o aeronavă. Aceste familii implicate în dezastru au nevoie de dezvăluiri”.

Un raport de aproape 450 de pagini despre zborul MH370, întocmit de guvernul Malaeziei în iulie 2018, a concluzionat că nu există o cauză determinată a dispariției avionului.


Lasă un comentariu