O nouă profeţie biblică anunţă în curând Apocalipsa şi o invazie extraterestră


Potrivit unui teolog evanghelic, Apocalipsa se apropie, iar sfârșitul lumii va fi în jurul anului 2021, civilizația noastră urmând să fie anihilată.

Teologul evanghelic F. Kenton Beshore (care a decedat între timp), președinte al lui „World Bible Society” (Societatea Mondială a Bibliei), a spus că, în conformitate cu o serie de mesaje ascunse în Biblie, sfârșitul lumii va avea loc chiar înainte de anul 2021 și ar include, de asemenea, şi o invazie extraterestră violentă.

Societatea Mondială a Bibliei este convinsă nu numai că Apocalipsa va apărea foarte curând, dar şi că Iisus se va întoarce pe Pământ la scurt timp după aceea. Dacă civilizaţia umană (aşa cum este ea) se va sfârși până în anul 2021, Iisus se va întoarce pe Pământ în 2028, aflăm conform aceleiaşi societăţi. Beshore şi-a bazat previziunile sale apocaliptice pe diferite versete biblice care vorbesc despre sunete puternice misterioase. De asemenea, alte semne includ diverse catastrofe naturale, ajungerea lui Antihrist la putere și numeroase alte semne în „soare, lună și stele”.

Pastorul Beshore a explicat: „Șapte semne principale s-au împlinit deja, cinci semne principale sunt în curs de desfășurare și 15 semne sunt pe punctul de a apărea”. De asemenea, el mai vorbeşte şi despre o „invazie extraterestră”, care s-ar desfăşura odată cu Apocalipsa.

Cu toate acestea, scepticii și mulți alții cred că până în 2021 nu se va întâmpla nimic și că niciuna dintre aceste profeții nu ar trebui luată în serios. Chiar și adepții lui Beshore au început să se îndoiască de profețiile sale.

Eu, ce să mai spun… cred că aceasta este încă o nouă profeţie mincinoasă care nu se va împlini. Culmea e că, în momentul în care profeţia adevărată despre sfârşitul lumii se va împlini, nimeni nu o va mai crede…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock