Un fruct de mango are chip uman!? Ce naiba mai este?


Un fruct de mango ciudat din Kenya a atras atenţia tuturor. Fenomenul, care a creat o mare vâlvă printre localnici, a început când cineva a observat că un mango de pe un copac din apropiere avea o față asemănătoare omului.

În scurt timp, zvonurile s-au răspândit, ceea ce a adus la locul faptei sute de oameni. Filmările cu acest fruct de mango au fost ulterior postate online, provocând un nivel de interes mare, mulți oameni făcând coadă pentru a se apropia suficient de mult în scopul de a face fotografii.

Mango-ul în sine nu pare deosebit de remarcabil, deși are cel puțin un fel de chip uman. Unii utilizatori de social media și-au exprimat nedumerirea față de acest fenomen, în timp ce alții s-au grăbit să concluzioneze că nu este decât un caz de pareidolie. (Pareidolia este un fenomen psihologic definit ca o iluzie sau o interpretare greşită, acesta constând în perceperea unor stimuli externi (de obicei, imagini) ca fiind semnificativi şi interpretaţi precum obiecte familiare, cunoscute.

Ceea ce se va face cu acest fruct de mango după ce va fi cules, rămâne totuşi neclar.

Traducerea şi adaptarea proprie: briefly.co.za

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO