Misterul înconjoară cazul a patru bărbați care au dispărut în timpul unei plimbări cu bicicleta


Poliția din Oklahoma (SUA) desfășoară o anchetă în cazul a patru bărbați – Mark Chastain, 32 de ani, Billy Chastain, 30 de ani, Mike Sparks, 32 de ani și Alex Stevens, 29 de ani – care au pornit din Okmulgee (Oklahoma), duminică, 9 octombrie 2022, într-o plimbare cu bicicletele și apoi ei nu s-a mai întors la casele lor. Circumstanțele din jurul dispariției lor sunt deosebit de ciudate, deoarece este extrem de neobișnuit ca 4 persoane să dispară în același timp.

„Nu pot înțelege ce s-a întâmplat, pentru că este atât de neobișnuit”, a spus șeful poliției, Mark Prentice. „În acest moment, există 4 adulți dispăruți, şi nu există nicio dovadă că ar fi fost vorba de acte de violențe.” Se crede că doar 2 dintre bărbați purtau telefoane, ei vizitând două șantiere și oprindu-se și la o benzinărie.

„Nu știu nimic și mă simt pierdută”, a spus soția lui Mark, Jessica. „Am inima zdrobită. Sunt tristă. Am atât de multe emoții și gânduri amestecate”.

Actualizare: Potrivit unor noi rapoarte, rămășițele neidentificate a 4 indivizi au fost descoperite într-un râu din Okmulgee. Va dura ceva timp pentru a recupera și a identifica cadavrele. Dacă aceștia sunt bărbații dispăruți, cum au ajuns toți 4 morți într-un râu? Ce s-ar fi putut întâmpla cu ei? Căutarea răspunsurilor continuă.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): dailymail.co.uk

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock